Hoe het begon
Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks
koken; met hoogwaardige ingrediënten,
culinaire bezieling en jarenlange
ervaring.
Sinds 1996 bakken Dimitri Roels en zijn bakkers voedzaam
en smaakvol zuurdesembrood. Met succes, want iedereen die
de geur van dit bijzondere brood ruikt kan eigenlijk niet
meer terug.
Dimitri & Diante
In 1996 bakten en bezorgden Dimitri en Diante samen nog al het brood.
Met manden vol zuurdesembrood gingen zij langs bij de betere Nederlandse
restaurants. Vandaag de dag staan zij nog steeds met een onverminderde energie aan het hoofd van het Vlaamsch Broodhuys.
Dimitri
Dimitri is
de zoon van een
Belgische vader en een
Nederlandse moeder.
Dimitri Roels (1969) werd geboren in Sluis,
Zeeuws-Vlaanderen, vlakbij de Belgische grens. Op de basisschool kwam hij voor het eerst in aanraking met het bakkersvak, via een bevriend klasgenootje die bakkerszoon bleek te zijn.
Zeeuws-Vlaanderen, vlakbij de Belgische grens. Op de basisschool kwam hij voor het eerst in aanraking met het bakkersvak, via een bevriend klasgenootje die bakkerszoon bleek te zijn.
Onze Ambassadeurs
#VBFamily
Niet alleen Dimitri & Diante zorgen er voor
dat ons brood gezond
en lekker is.
Onze ambassadeurs zorgen er uiteraard
ook voor dat ons brood gezond en
lekker is, en niet alleen voor speciale
gelegenheden, maar voor elk moment
van de dag.
Brood
Ambassadeurs
Ons brood in de beste
restaurants en Hotels
van België en
Nederland.
Ons brood wordt niet alleen verkocht
in onze Baker’s Cafés maar ook in de
beste restaurants en Hotels van
België en Nederland. Lees hier
waarom topkoks zoals Sergio Herman, Dick Middelweerd en Schilo van Coevorden zich
al het ware een ambassadeur noemen
van het Vlaamsch broodhuys.
Wil jij werken met de
mooiste producten?
We zijn altijd op zoek naar getalenteerde bakkers, patissiers, Baker’s Cafés
medewerkers en meer om ons bedrijf te laten groeien en onze ambachtelijke
cultuur te verspreiden naar nieuwe steden en landen.
Heb je vragen? Of hulp nodig?
Loop dan gerust even bij ons binnen of bel / mail onze bakkerij. Wij helpen je graag verder.