Image

Hoe het begon

Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks koken; met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring.
Sinds 1996 bakken Dimitri Roels en zijn bakkers voedzaam en smaakvol zuurdesembrood. Met succes, want iedereen die de geur van dit bijzondere brood ruikt kan eigenlijk niet meer terug.
 
 
Dimitri & Diante
In 1996 bakten en bezorgden Dimitri en Diante samen nog al het brood.
Met manden vol zuurdesembrood gingen zij langs bij de betere Nederlandse restaurants. Vandaag de dag staan zij nog steeds met een onverminderde energie aan het hoofd van het Vlaamsch Broodhuys.

Dimitri

Dimitri Roels (1969) is de zoon van een Belgische vader en een Nederlandse moeder.
Dimitri werd geboren in Sluis,
Zeeuws-Vlaanderen, vlakbij de Belgische grens. Op de basisschool kwam hij voor het eerst in aanraking met het bakkersvak, via een bevriend klasgenootje die bakkerszoon bleek te zijn.
 

Diante

Elke dag, na het werk, hielp Diante mee in de bakkerij.
Diante Roels (1969) is geboren in Tilburg, waar ze ook de Middelbare Hotelschool volgde. Tijdens deze opleiding kwam naar voren dat Diante in het bezit was van een sterk organisatietalent.
 
 
 
Manifest
Elke revolutie begint met een manifest; een gedachtegoed waar onze bakkers elke dag vroeg voor opstaan.
Een brood-revolutie, gevochten met ambachtelijke bakkershanden. Het manifest van Dimitri laat zien wat Vlaamsch Broodhuys verstaat onder goed brood.

Onze Ambassadeurs

#VBFamily

Niet alleen Dimitri & Diante zorgen er voor dat ons brood gezond en lekker is.
Onze ambassadeurs zorgen er uiteraard ook voor dat ons brood gezond en lekker is, en niet alleen voor speciale gelegenheden, maar voor elk moment van de dag.
 
 

Brood
Ambassadeurs

Ons brood in de beste restaurants en Hotels van België en Nederland.
Ons brood wordt niet alleen verkocht in onze Baker’s Cafés maar ook in de beste restaurants en Hotels van België en Nederland. Lees hier waarom topkoks zoals Sergio Herman, Dick Middelweerd en Schilo van Coevorden zich al het ware een ambassadeur noemen van het Vlaamsch broodhuys.
Image

Wil jij werken met de
mooiste producten?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde bakkers, patissiers, Baker’s Cafés medewerkers en meer om ons bedrijf te laten groeien en onze ambachtelijke cultuur te verspreiden naar nieuwe steden en landen.
Image
Kom bij ons lunchen of haal iets voor onderweg
Image
Geniet thuis van onze producten
Image

Heb je vragen? Of hulp nodig?

Loop dan gerust even bij ons binnen of bel / mail onze bakkerij. Wij helpen je graag verder.