Geniet thuis van Vlaamsch Broodhuys
Image

Vlaamsch Broodhuys Webshop

Bestel online de lekkerste producten


Onze producten thuis laten bezorgen? Bestel via onze webshop. Via onze webshop wordt ons brood bake-off* geleverd.  *Thuis afbakken.

Eet smakelijk !
Image

Vlaamsch Broodhuys Bezorgen

Je kunt Vlaamsch Broodhuys ook bij je thuis of op je werk laten bezorgen!
Bestel je brood of boterhammen & laat de bestelling bezorgen via UberEats.
Eet smakelijk !
Image

Vlaamsch Broodhuys PickUp

Heb je trek en geen tijd om te wachten?

Je kan altijd naar de Baker’s Cafés bellen!     Bestel je brood of boterhammen hier & haal de bestelling direct op en skip de rij. 

Eet smakelijk !
Image

Vlaamsch Broodhuys Bezorgen

Je kan Vlaamsch Broodhuys ook bij je thuis of op je werk laten bezorgen!
Bestel je brood of boterhammen & laat de bestelling bezorgen via Deliveroo of UberEats.
Eet smakelijk !
Image

Vlaamsch Broodhuys PickUp

Heb je trek en geen tijd om te wachten?


Bestel je brood of boterhammen hier & haal de bestelling direct op en skip de rij. Je kan altijd ook even naar de Baker’s Café bellen!

Eet smakelijk !

Wil je een zakelijke bestelling doen?

Van hamburgerbol tot driesterrenboterham, ons assortiment is divers genoeg om een invulling te geven aan de meest uiteenlopende broodwensen. De bestelling wordt dagvers voor je gebakken in een voedselveilige, gecertificeerde bakkerij. Het lekkerste brood, gebakken met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring.

Bestellen

Op dit moment zijn wij nog bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe webshop. Via onderstaande link komt u in onze 'oude omgeving' waarbij u nog steeds u bestellingen kunt plaatsen.

Cadeaubon

Een cadeaubon is ideaal om eens uitgebreid te genieten bij Vlaamsch Broodhuys. Deze cadeaubon is in te leveren bij al onze Baker’s Cafés, waar u de keuze heeft onze ambachtelijke producten mee naar huis te nemen of gezellig aan te schuiven bij ons aan tafel. In onze Baker’s Cafés serveren we ontbijt, lunch met rijkbelegde boterhammen en salades, maar ook een uitgebreide High Tea of borrel.

Too good to go

Wij willen als Vlaamsch Broodhuys natuurlijk ook maatschappelijk verantwoord ondernemen en daarom willen wij aan voedselverspilling een bijdrage leveren.

Via de app laten wij weten wat we aan het eind van de dag waarschijnlijk nog in de winkel hebben liggen aan brood. Wij mogen dat zelf invullen. We bieden een tas aan met brood, door ons geselecteerd, dat drie keer zoveel als de verkoopwaarde heeft.

Via de app kan je als gast de tas kopen. Blijft toch zonde als het anders weggegooid zou worden.

Heb je vragen? Of hulp nodig?

Loop dan gerust even bij ons binnen of bel / mail onze bakkerij. Wij helpen je graag verder.