Image

Kom jij ons team versterken?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde bakkers, patissiers, Baker’s Cafés medewerkers en meer om ons bedrijf te laten groeien en onze ambachtelijke cultuur te verspreiden naar nieuwe steden en landen.
Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks koken, met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring. Sinds 1996 bakken Dimitri Roels en zijn bakkers voedzaam en smaakvol zuurdesembrood. Vlaamsch Broodhuys liet topchefs en later ook de Nederlandse huishoudens, kennis maken met brood zoals brood bedoeld is. Dimitri Roels wist dat hij in die tijd een pioniersrol had.

Hij was toen al zeker van zijn zaak en had een missie om mensen weer bewust te laten genieten van brood, elke dag opnieuw. Met succes, want iedereen die de geur van echt brood ruikt kan niet meer terug. Goed brood verbindt de mensen aan tafel, en is niet meer weg te denken uit onze broodcultuur. Daarnaast maken we bij Vlaamsch Broodhuys alle patisserie in eigen huis. En ken je onze salades en soepen? Deze worden dagelijks vers gemaakt in onze Deli keuken.
 
 
Onze leidende principes
Werken bij Vlaamsch Broodhuys betekent dat je wordt opgenomen in een team van professionals met respect voor elkaars talenten.
Een bedrijf met ambitie, dat haar medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop ontwikkelmogelijkheden biedt. Maar bovenal, een prachtig product en veel gezelligheid.

Baker's Cafés

Onze Baker’s Cafés zijn het complete Vlaamsch Broodhuys aanbod zoals je van ons gewend bent.
Zowel een buurtbakker als een ontmoetingsplek. Inclusief lunch, brunch, ontbijt, high tea en borrel. Vanwege de aanhoudende groei en de ambities is Vlaamsch Broodhuys altijd op zoek naar een medewerker voor onze Baker’s Cafés.
 

Bakkerij, Patisserie & Expeditie

Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks koken, met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring.
Wij hebben altijd plaats voor een bakker, banketbakker of expeditie medewerker in de beste en mooiste ambachtelijke bakkerij van ons land. Bij Vlaamsch Broodhuys wordt al het lekkers nog handmatig opgemaakt.
 

Hoofdkantoor

Op ons hoofdkantoor in Vlaardingen zoeken wij altijd naar professionals die ons team willen versterken.
Ambieer jij een functie binnen een dynamisch, groeiend en vooraanstaand bakkersbedrijf?
 

Chauffeurs

7 dagen per week vertrekken onze chauffeurs naar alle Baker's Cafés, Shop in Shops en horeca klanten met vers brood!
Ambieer jij het om chauffeur te zijn bij Vlaamsch Broodhuys en de lekkerste producten elke dag te bezorgen?
 
Image
#VBFamily
Image
Niet alleen Dimitri & Diante zorgen er voor dat ons brood gezond en lekker is.
Onze ambassadeurs zorgen er uiteraard ook voor dat ons brood gezond en lekker is.

Manifest
Elke revolutie begint met een manifest; een gedachtegoed waar onze bakkers elke dag vroeg voor opstaan.
Een brood-revolutie, gevochten met ambachtelijke bakkershanden. Het manifest van Dimitri laat zien wat Vlaamsch Broodhuys verstaat onder goed brood.

Training
Bij Vlaamsch Broodhuys stoppen we nooit met leren.
Hier zijn slechts enkele van de educatieve mogelijkheden binnen ons bedrijf die wij bieden.

Brood training

We bieden een uitgebreide brood training op onze bakkerij.
Onze oprichter en inspirator van Vlaamsch Broodhuys, Dimitri neemt je mee in het verleden, het heden en de toekomst. Je krijgt een rondleiding door de bakkerij en zal onze heerlijke producten proeven om vervolgens als beste ons brood te kunnen verkopen aan de klant.
 
 

Koffie training

We bieden een uitgebreide koffie training in een van onze locaties.
We bieden een uitgebreide koffie training voor iedereen met interesse in kwaliteitskoffie die nog traditioneel handmatig wordt bereid. Of je nu beginner bent of al een ervaren horecamedewerker. Tijdens de trainingen leer je op topklasse de fijne kneepjes van het vak.
Image
Leven bij Vlaamsch Broodhuys
Image