Kom jij ons team versterken?
Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks koken, met
hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en
jarenlange ervaring. Sinds 1996 bakken Dimitri Roels
en zijn bakkers voedzaam en smaakvol
zuurdesembrood. Vlaamsch Broodhuys liet topchefs
en later ook de Nederlandse huishoudens, kennis
maken met brood zoals brood bedoeld is. Dimitri
Roels wist dat hij in die tijd een pioniersrol had.
Hij was toen al zeker van zijn zaak en had een missie
om mensen weer bewust te laten genieten van brood,
elke dag opnieuw. Met succes, want iedereen die de
geur van echt brood ruikt kan niet meer terug. Goed
brood verbindt de mensen aan tafel, en is niet meer
weg te denken uit onze broodcultuur. Daarnaast
maken we bij Vlaamsch Broodhuys alle patisserie in
eigen huis. En ken je onze salades en boterhammen? Deze worden dagelijks vers gemaakt in onze Deli keuken.
Baker's Cafés
Bakkerij, Patisserie & Expeditie
Hoofdkantoor
Chauffeurs
Hier zijn slechts enkele van de educatieve mogelijkheden binnen ons bedrijf die wij bieden.