
Kom jij ons team versterken?
We zijn altijd op zoek naar getalenteerde bakkers, patissiers,
Baker’s Cafés medewerkers en meer om ons bedrijf te laten
groeien en onze ambachtelijke cultuur te verspreiden naar
nieuwe steden en landen.
Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks koken, met
hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en
jarenlange ervaring. Sinds 1996 bakken Dimitri Roels
en zijn bakkers voedzaam en smaakvol
zuurdesembrood. Vlaamsch Broodhuys liet topchefs
en later ook de Nederlandse huishoudens, kennis
maken met brood zoals brood bedoeld is. Dimitri
Roels wist dat hij in die tijd een pioniersrol had.
Hij was toen al zeker van zijn zaak en had een missie om mensen weer bewust te laten genieten van brood, elke dag opnieuw. Met succes, want iedereen die de geur van echt brood ruikt kan niet meer terug. Goed brood verbindt de mensen aan tafel, en is niet meer weg te denken uit onze broodcultuur. Daarnaast maken we bij Vlaamsch Broodhuys alle patisserie in eigen huis. En ken je onze salades en soepen? Deze worden dagelijks vers gemaakt in onze Deli keuken.
Hij was toen al zeker van zijn zaak en had een missie om mensen weer bewust te laten genieten van brood, elke dag opnieuw. Met succes, want iedereen die de geur van echt brood ruikt kan niet meer terug. Goed brood verbindt de mensen aan tafel, en is niet meer weg te denken uit onze broodcultuur. Daarnaast maken we bij Vlaamsch Broodhuys alle patisserie in eigen huis. En ken je onze salades en soepen? Deze worden dagelijks vers gemaakt in onze Deli keuken.
Onze leidende principes
Werken bij Vlaamsch Broodhuys betekent dat je wordt
opgenomen in een team van professionals met respect voor
elkaars talenten.
Een bedrijf met ambitie, dat haar medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop
ontwikkelmogelijkheden biedt. Maar bovenal, een prachtig product en veel gezelligheid.

Baker's Cafés
Onze Baker’s Cafés zijn het complete
Vlaamsch Broodhuys aanbod zoals je
van ons gewend bent.
Zowel een buurtbakker als een ontmoetingsplek. Inclusief lunch,
brunch, ontbijt, high tea en borrel. Vanwege de aanhoudende
groei en de ambities is Vlaamsch Broodhuys altijd op zoek naar
een medewerker voor onze Baker’s Cafés.
Bakkerij, Patisserie & Expeditie
Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks
koken, met hoogwaardige ingrediënten,
culinaire bezieling en jarenlange ervaring.
Wij hebben altijd plaats voor een bakker, banketbakker of
expeditie medewerker in de beste en mooiste ambachtelijke
bakkerij van ons land. Bij Vlaamsch Broodhuys wordt al het
lekkers nog handmatig opgemaakt.
Hoofdkantoor
Op ons hoofdkantoor in Vlaardingen
zoeken wij altijd naar professionals die
ons team willen versterken.
Ambieer jij een functie binnen een dynamisch, groeiend en
vooraanstaand bakkersbedrijf?
Chauffeurs
7 dagen per week vertrekken onze chauffeurs
naar alle Baker's Cafés, Shop in Shops en
horeca klanten met vers brood!
Ambieer jij het om chauffeur te zijn bij Vlaamsch Broodhuys
en de lekkerste producten elke dag te bezorgen?

Training
Bij Vlaamsch Broodhuys stoppen we nooit met leren.
Hier zijn slechts enkele van de educatieve mogelijkheden binnen ons bedrijf die wij bieden.
Hier zijn slechts enkele van de educatieve mogelijkheden binnen ons bedrijf die wij bieden.
Brood training
We bieden een
uitgebreide brood
training op onze
bakkerij.
Onze oprichter en inspirator van
Vlaamsch Broodhuys, Dimitri neemt je
mee in het verleden, het heden en de
toekomst. Je krijgt een rondleiding door
de bakkerij en zal onze heerlijke
producten proeven om vervolgens als
beste ons brood te kunnen verkopen
aan de klant.
Koffie training
We bieden een
uitgebreide koffie
training in een van
onze locaties.
We bieden een uitgebreide koffie
training voor iedereen met interesse
in kwaliteitskoffie die nog
traditioneel handmatig wordt bereid.
Of je nu beginner bent of al een
ervaren horecamedewerker. Tijdens
de trainingen leer je op topklasse de
fijne kneepjes van het vak.
