Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Zakelijk

Zakelijke klant worden

< > Pagina 1 / 1
Klant worden

Van hamburgerbol tot driesterrenboterham, ons assortiment is divers genoeg om een invulling te geven aan de meest uiteenlopende broodwensen. Uw bestelling wordt dagvers voor u gebakken in een voedselveilige, gecertificeerde bakkerij. Het lekkerste brood, gebakken met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring.Meer info>
 
 
 

Zakelijke bestellingen

< > Pagina 1 / 1
Herhaalbestelling

Wij bereiden alle broden die u bestelt speciaal voor u. Om u de beste kwaliteit en het lekkerste brood te garanderen hebben wij tijd nodig. Ons deeg heeft een lange rijstijd waardoor alle smaken zich optimaal kunnen ontwikkelen, om vervolgens te worden gebakken tot dat heerlijke brood, zoals u van ons gewend bent.

Alle bestellingen dienen voor 23:30 uur bij ons binnen te zijn! Vandaag voor 23:30 uur bestellen is 2 dagen later uitleveren.Meer info en bestellen>
 
 
 
 

Bekijk hier ons assortiment

Bekijken>

Vergaderlocaties

 
 
Reserveren >
Amsterdam
Middenweg 43
Dit filiaal is vooraf aan de opening in het voorjaar van 2018 volledig onder handen genomen en het resultaat mag er zijn. De uitstraling van een Franse bistro maar dan in een modern jasje. De marmeren bar en klassieke lichtbollen met messing afwerking maken deze plek extra sfeervol. Zoals in een volwaardig restaurant. Op de benedenverdieping bevindt zich de Huyskamer welke uitermate geschikt is voor gezelschappen. Ben jij op zoek naar een vergaderlocatie, of een exclusieve ruimte om een familiebrunch te organiseren? Het kan hier allemaal. Uiteraard kan je hier ook terecht om rustig te werken en te genieten van een goede bak koffie.


Aantal personen: 35
 
Reserveren >
Amsterdam
Van Woustraat 78h
Ons eerste filiaal in De Pijp opende in 2014 aan de Van Woustraat 78, om de hoek van de Albert Cuypmarkt en het Sarphatipark. Een kleine, gezellige winkel met een verhoogde etage voor ontbijt- en lunchtafels en een knusse open kelder voor gezelschappen of groepen. De drukte van De Pijp maakt hier plaats voor een warme huiskamersfeer, met de geur van vers gebrande koffie en het lekkerste zuurdesembrood. Wilt u met een groep de kelder reserveren voor een uitgebreide lunch, een vergadering of een verjaardag? Bel ons of kom gerust even langs om te kijken, onze medewerkers helpen u graag.


Aantal personen: 20
 
Reserveren >
Utrecht
Nachtegaalstraat 54
In 2004 werd onze tweede winkel in Utrecht geopend aan de monumentale Nachtegaalstraat. Deze winkel begon toen nog met een beperkte ruimte voor lunch en ontbijt, maar groeide na toestemming van de gemeente uit tot een volwaardige vestiging. Het volledige pand mocht gebruikt worden, en in 2014 is dit verbouwd tot een Baker’s Café met drie etages, een zonnig terras aan de voorkant en een binnenplaats aan de achterkant. Een heerlijke plek in een van de gezelligste straten van Utrecht, met zeeën van ruimte om de Utrechtse broodliefhebbers te laten genieten van al het lekkers in ons assortiment.


Aantal personen: 20
 
Reserveren >
Rotterdam
Meent 8a
Ondanks onze Vlaamsche invloeden voelen we ons ook ontzettend thuis in ‘De Rijnmond’, waar onze bakkerij is gevestigd. We zijn er dan ook ontzettend trots op dat onze winkel aan De Meent (onze eerste winkel in Rotterdam) vanaf de eerste dag een lange rij met broodliefhebbers telde. Dat was niet helemaal vanzelfsprekend; waar onze winkels normaal gesproken gevestigd zijn in een intieme buurtsfeer was deze straat in 2010 nog vooral bezet door grote kantoren en uitzendbureau’s. We hadden een pioniersrol in de positieve verandering van deze buurt, en zijn dankbaar voor de steun die we hierbij gekregen hebben van onze vaste klanten. Een heerlijke winkel, in een buurt die elk jaar gezelliger wordt.


Aantal personen: 35