Onze bakkerij

In onze bakkerij worden heerlijke broden, taarten en deli producten met de beste ingrediënten elke dag vers gemaakt.
In deze verhalen leggen wij uit hoe deze drie tot stand komen en hoe wij elke dag te werk gaan.
Image
Hoe we het maken:
Dimitri deeg
Brood
Bloem, water en zout zijn de drie ingrediënten waar onze bakkers mee werken. Lees meer over onze ingrediënten en kijk hoe het lekkerste zuurdesembrood gemaakt wordt.
Patisserie
Patisserie
Fijne, zoete traktaties om mooie momenten mee te vieren. Bij Vlaamsch Broodhuys wordt alle patisserie in eigen huis gemaakt.
Image
Deli
Goed brood verdient goed beleg. Dat maken we zelf in onze Deli, met inspiratie uit de hele wereld.
Image

Wil jij werken met de
mooiste producten?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde bakkers, patissiers, Baker’s Cafés medewerkers en meer om ons bedrijf te laten groeien en onze ambachtelijke cultuur te verspreiden naar nieuwe steden en landen.
Vlaamsch broodhuys Werken bij
Kom bij ons lunchen of haal iets voor onderweg
Image
Geniet thuis van onze producten
Image

Heb je vragen? Of hulp nodig?

Loop dan gerust even bij ons binnen of bel / mail onze bakkerij. Wij helpen je graag verder.