Bakkerij Den Bosch

Vughterstraat

In Bourgondisch Brabant houden de mensen van gezelligheid en lekker eten.

Vughterstraat 76
5211 GK Den Bosch

073 - 6891248

Maandag 10:00 - 17.00
Di t/m Vr 09:00 - 17.00
Zaterdag 08:30 - 17.00
Zondag 09:00 - 17.00
We zijn er dan ook trots op dat we ook hier met open armen ontvangen zijn. Daarmee zijn we weer een stukje dichterbij ons doel; om goed brood toegankelijk te maken voor iedereen, elke dag.

Reserveren

Bel naar de desbetreffende locatie of vul onderstaand formulier in om jouw datum te reserveren. Let op! De datum is pas definitief bevestigd als je van ons een bevestiging hebt ontvangen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de desbetreffende locatie.

  • Voer een nummer in van 2 tot 30.
  • Ik wil een tafel reserveren in:
  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Image

Cadeaubon

Een cadeaubon is ideaal om eens uitgebreid te genieten bij Vlaamsch Broodhuys. Deze cadeaubon is in te leveren bij al onze Baker’s Cafés, waar u de keuze heeft onze ambachtelijke producten mee naar huis te nemen of gezellig aan te schuiven bij ons aan tafel. In onze Baker’s Cafés serveren we ontbijt, lunch met rijkbelegde boterhammen, salades en soepen, maar ook een uitgebreide High Tea of borrel.

Bezoek onze Huyskamer

In Den Bosch hebben we helaas nog geen mogelijkheid tot het reserveren van een Huyskamer. In Amsterdam, Rotterdam en Utrecht ben je welkom voor vergaderarrangementen, feestjes, borrels en babyshowers. Samen met de bedrijfsleider kunnen we een arrangement op maat maken, zodat je jouw vergadering of feestje helemaal viert zoals jij dat wilt!
Image

Wil jij werken met de
mooiste producten?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde bakkers, patissiers, Baker’s Cafés medewerkers en meer om ons bedrijf te laten groeien en onze ambachtelijke cultuur te verspreiden naar nieuwe steden en landen.
Meet & Greet
Ondanks onze Vlaamsche invloeden voelen we ons ook ontzettend thuis in
‘De Rijnmond’, waar onze bakkerij is gevestigd.
We zijn er dan ook ontzettend trots op dat ons Baker's Café aan De Meent (onze eerste winkel in Rotterdam) vanaf de eerste dag een lange rij met broodliefhebbers telde. Dat was niet helemaal vanzelfsprekend; waar onze Baker's Cafés normaal gesproken gevestigd zijn in een intieme buurtsfeer was deze straat in 2010 nog vooral bezet door grote kantoren en uitzendbureau’s.

We hadden een pioniersrol in de positieve verandering van deze buurt, en zijn dankbaar voor de steun die we hierbij gekregen hebben van onze vaste klanten. Een heerlijk Baker's Café, in een buurt die elk jaar gezelliger wordt.
Image
Vlaamsch Broodhuys brood Den Bosch
Vlaamsch Broodhuys bakkerij Den Bosch
Vlaamsch Broodhuys brood Den Bosch
Geniet thuis van Vlaamsch Broodhuys
Image

Vlaamsch Broodhuys PickUp

Heb je trek en geen tijd om te wachten?


Bestel je brood of boterhammen hier & haal de bestelling direct op en skip de rij. Je kan altijd ook even naar de Baker’s Café bellen!

Heb je vragen? Of hulp nodig?

Loop dan gerust even bij ons binnen of bel even naar de bakkerij of naar ons Baker’s Café aan de Vughterstraat.