Bakkerij Utrecht

Twijnstraat

Twijnstraat 34
3511 ZL Utrecht

030 - 6870947

Weekdagen 08:00 - 17.00
Zaterdag 08:00 - 17.00
Zondag 09:00 - 17.00
De Twijnstraat; Een knus, intiem stadsstraatje waar je meteen verliefd op wordt.
De straat doet aan als een dorp in de stad, waar iedereen elkaar kent en waar kleine ondernemers hun unieke producten aanbieden, terwijl het toch niet ver verwijderd is van het drukkere centrum.

Reserveren

Bel naar de desbetreffende locatie of vul onderstaand formulier in om jouw datum te reserveren. Let op! De datum is pas definitief bevestigd als je van ons een bevestiging hebt ontvangen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de desbetreffende locatie.

  • Voer een nummer in van 2 tot 30.
  • Ik wil een tafel reserveren in:
  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Image

Cadeaubon

Een cadeaubon is ideaal om eens uitgebreid te genieten bijVlaamsch Broodhuys. Deze cadeaubon is in te leveren bij al onze Baker’s Cafés, waar u de keuze heeft om onze ambachtelijke producten mee naar huis te nemen of om gezellig aan te schuiven bij ons aan tafel. In onze Baker’s Cafés serveren we ontbijt, lunch met rijkbelegde boterhammen, salades en soepen, maar ook een uitgebreide High Tea of borrel.

Bezoek onze Huyskamer

In een andere Bakers Café in Utrecht ben je welkom voor vergaderarrangementen, feestjes, borrels en babyshowers. Samen met de bedrijfsleider kunnen we een arrangement op maat maken, zodat je jouw vergadering of feestje helemaal viert zoals jij dat wilt!

Image

Wil jij werken met de
mooiste producten?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde bakkers, patissiers, Baker’s Cafés medewerkers en meer om ons bedrijf te laten groeien en onze ambachtelijke cultuur te verspreiden naar nieuwe steden en landen.
Nijntje Museum
Om de hoek (200 meter) van ons Baker’s Cafe aan de Twijnstraat is het Nijntje Museum.
Nijntje is wereldwijd het meest bekende en het meest populaire figuur uit de boeken van Dick Bruna. In het Nijntje museum zijn tien themaruimtes waar peuters en kleuters stap voor stap de wereld van Nijntje kunnen ontdekken.

De prentenboeken van Dick Bruna zijn de inspiratie voor deze werelden. Zo is er het huis van nijntje, de dokter, de dierentuin, noem maar op. Kinderen stappen hier écht in de wereld van nijntje en haar vriendjes. Het nijntje museum is dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur geopend.
Image
Vlaamsch Broodhuys brood Utrecht
Vlaamsch Broodhuys brood Utrecht
Vlaamsch Broodhuys bakkerij Utrecht
Geniet thuis van Vlaamsch Broodhuys
Image

Vlaamsch Broodhuys Bezorgen

Je kan Vlaamsch Broodhuys ook bij je thuis of op je werk laten bezorgen!
Bestel je brood of boterhammen & laat de bestelling bezorgen via UberEats.
Eet smakelijk !
Image

Vlaamsch Broodhuys PickUp

Heb je trek en geen tijd om te wachten?


Bestel je brood of boterhammen hier & haal de bestelling direct op en skip de rij. Je kan altijd ook even naar de Baker’s Café bellen!

Eet smakelijk !

Heb je vragen? Of hulp nodig?

Loop dan gerust even bij ons binnen of bel even naar de bakkerij of naar ons Baker’s Café aan de Twijnstraat.