Markten en verkooppunten

Daily Delis

Christiaan Huygensplein 36
1098 RC Amsterdam
020-4687711

info@dailydelis.nl
www.dailydelis.nl

Ma t/m Di Gesloten
Wo t/m Vr 10:00 - 18.30
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00
In de winkel verzamelen zij het lekkerste van ver weg én dichtbij.
Het aanbod varieert van chorizo’s, hammen en salami’s uit Spanje en Italië, maar ook verse en droge worsten van Brandt & Levie, patés van scharrelvlees en mooie producten van wilde ganzen, zoals rillette. Uiteraard is er ook elke dag vers brood in deze prachtige winkel te verkrijgen.
Image
Daily Delis
In de winkel verzamelen ze het lekkerste van ver weg én dichtbij.
Daily Delis heeft een fantastisch aanbod van heerlijke kazen uit binnen- en buitenland. Een groot aanbod aan ingrediënten, zoals diverse soorten rijst, pasta, specerijen zijn ook allemaal in de winkel te vinden.

Ze hebben tevens ook heerlijke olijfolies en gerijpte azijnen van de tap. De dagverse eigengemaakte tapenades, frittata, pesto, tonijn- en linzensalade maken het aanbod nog unieker en completer.

Het drinken bestaat uit mooie speciaalbieren van kleine lokale brouwerijen en heerlijke biologische wijnen. Aangevuld met een uitgebreide selectie thee en koffie – veelal biologisch en fair trade – en frisdranken.

Naast dagelijkse delicatessen is er bij Daily Delis van alles te vinden op het gebied van eten en drinken om de kookliefhebber te inspireren, zoals prachtig aardewerk en olijfhouten schalen en planken.

Daily Delis selecteert hun producten vanuit een oprechte passie voor eten en drinken. Kwaliteit en smaak staan daarbij voorop. Daarnaast spelen uiteraard ook duurzaamheid en fair trade een grote rol.
Image

Heb je vragen? Of hulp nodig?

Loop dan gerust even bij ons binnen of bel even naar de bakkerij of naar onze Shop-in-Shop.