Markten en verkooppunten

The Winekitchen at Home

Stationsstraat 16
1182 JN AMSTELVEEN
020 - 8225772

Woensdag 09:00 - 19.00
Donderdag 09:00 - 19.00
Vrijdag 09:00 - 19.00
Zaterdag 09:00 - 19.00
Zondag 09:00 - 19.00
Bijzondere, smaakvolle en unieke delicatessen, in combinatie met een wervelend aanbod wijnen.
The WineKitchen at Home is de delicatessen & wijnzaak van de eigenaren van het succesvolle restaurant The WineKitchen at Sea. In The WineKitchen at Home worden onder andere producten van het restaurant verkocht voor thuisgebruik.
Image
Daily Delis
In de winkel verzamelen ze het lekkerste van ver weg én dichtbij.
Daily Delis heeft een fantastisch aanbod van heerlijke kazen uit binnen- en buitenland. Een groot aanbod aan ingrediënten, zoals diverse soorten rijst, pasta, specerijen zijn ook allemaal in de winkel te vinden.

Ze hebben tevens ook heerlijke olijfolies en gerijpte azijnen van de tap. De dagverse eigengemaakte tapenades, frittata, pesto, tonijn- en linzensalade maken het aanbod nog unieker en completer.

Het drinken bestaat uit mooie speciaalbieren van kleine lokale brouwerijen en heerlijke biologische wijnen. Aangevuld met een uitgebreide selectie thee en koffie – veelal biologisch en fair trade – en frisdranken.

Naast dagelijkse delicatessen is er bij Daily Delis van alles te vinden op het gebied van eten en drinken om de kookliefhebber te inspireren, zoals prachtig aardewerk en olijfhouten schalen en planken.

Daily Delis selecteert hun producten vanuit een oprechte passie voor eten en drinken. Kwaliteit en smaak staan daarbij voorop. Daarnaast spelen uiteraard ook duurzaamheid en fair trade een grote rol.
Image

Heb je vragen? Of hulp nodig?

Loop dan gerust even bij ons binnen of bel even naar de bakkerij of naar onze Shop-in-Shop.