Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Ons verhaal

Hoe het begon

< > Pagina 3 / 3
Vlaamsch Broodhuys

Vlaamsch Broodhuys bakt zoals topkoks koken; met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring. Sinds 1996 bakken Dimitri Roels en zijn bakkers voedzaam en smaakvol zuurdesembrood. Met succes, want iedereen die de geur van dit bijzondere brood ruikt kan eigenlijk niet meer terug. Goed brood verbindt de mensen aan tafel, en is niet meer weg te denken uit onze broodcultuur.



Lees verder>
 
 
< > Pagina 2 / 3
Dimitri

Dimitri Roels is de zoon van een Belgische vader en een Nederlandse moeder. Op de basisschool wist Dimitri al dat hij bakker wilde worden, en hij begon dan ook al vroeg de fundering te leggen voor zijn ambitieuze bakkerscarrière. Via een lange weg van leerling tot pionier staat hij nu met onverminderde energie aan het hoofd van Vlaamsch Broodhuys. Een ervaren bakker met een heldere missie.



Lees verder>
 
 
< > Pagina 1 / 3
Diante

Diante Roels is geboren in Tilburg, waar ze ook de Middelbare Hotelschool volgde. Tijdens deze opleiding kwam naar voren dat Diante in het bezit was van een sterk organisatietalent. Met een onvermoeibaar arbeidsethos stond ze samen met Dimitri aan de wieg van de Vlaamsch Broodhuys, waar al snel drie met bloem bedekte bakkerszonen in de bakkerij rondkropen. Haar organisatietalent bleek goed van pas te komen...



Lees verder>
 
 
 

Waar we voor staan

< > Pagina 3 / 3
Manifest

 

Elke revolutie begint met een manifest; een gedachtegoed waar onze bakkers elke dag vroeg voor opstaan. Een brood-revolutie, gevochten met ambachtelijke bakkershanden. Het manifest van Dimitri laat zien wat Vlaamsch Broodhuys verstaat onder goed brood.



Lees verder>
 
 
< > Pagina 2 / 3
Pay-off

Elke dag, overal, echt, genieten. Onze pay-off bevat geen lege marketingtermen, want we hebben er vertrouwen in dat de kritische consument kwaliteit heel goed zelf kan beoordelen. Dit is waar we voor staan.



Lees verder>
 
 
< > Pagina 1 / 3
Onze missie is:

iedereen elke dag te laten genieten van het beste, lekkerste en gezondste brood.

 
 
 

Hoe we te werk gaan

< > Pagina 3 / 3
Making of: Deli

Goed brood verdient goed beleg. Dat maken we zelf in onze Deli, met inspiratie uit de hele wereld.



Lees verder>
 
 
< > Pagina 2 / 3
Making of: Patisserie

Fijne, zoete traktaties om mooie momenten mee te vieren. Bij Vlaamsch Broodhuys wordt alle patisserie in eigen huis gemaakt.



Lees verder>
 
 
< > Pagina 1 / 3
Making of: Brood

Bloem, water en zout. Lees meer over onze ingrediënten en hoe het lekkerste zuurdesembrood gemaakt wordt. 



Lees verder>