Vacatures

Commercieel medewerker binnendienst

Vlaamsch Broodhuys |   24-38 uur  |      Vlaardingen

Wij hebben plaats voor een Commercieel medewerker binnendienst voor 24-38 uur per week.

Vlaamsch Broodhuys bakt zoals top koks koken, met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring. Sinds 1996 bakken Dimitri Roels en zijn bakkers voedzaam en smaakvol zuurdesembrood.

We steken onze handen uit de mouwen en zetten een prachtig assortiment in de markt!

Wat ga je doen op onze binnendienst:

Als Commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant en zorg jij ervoor dat de klant de optimale service krijgt. Daarnaast adviseer en inspireer je onze klanten met ons geweldige assortiment.

 

Wij zijn op zoek naar iemand die verantwoordelijk is voor de afhandeling van inkomende telefoon en mail, het plegen van acquisitie bij bestaande en nieuwe klanten, het invoeren van bestellingen, het opstellen van offertes, het verzorgen voor de wekelijkse facturatie naar onze klanten, het opstellen en analyseren van salesrapportages, de afhandeling van klachten en het verzorgen van aftersales. Bij het uitvoeren van je werkzaamheden werk je met ons CRM systeem.

Jij bent:

Als ideale kandidaat ben je 24-38 uur per week beschikbaar en heb je MBO/HBO werk- en denkniveau. Je hebt een paar jaar werkervaring als in een soortgelijke functie. Je werkt secuur en planmatig, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en hebt hospitality hoog in het vandaal staan. Uiteraard is jouw passie om iedereen elke dag te laten genieten van ons brood, omdat jij de behoeften van onze klanten, (top)horecagelegenheden en hotels, feilloos aanvoelt.

Wat bieden wij?

 

Wij bieden je een leuke veelzijdige, uitdagende baan in een fantastisch team. Goede arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens de cao voor het bakkersbedrijf.

 

Werken bij Vlaamsch Broodhuys betekent dat je wordt opgenomen in een team van professionals met respect voor elkaars talenten. Een bedrijf met ambitie, dat haar medewerkers uitstekende ontwikkelmogelijkheden biedt. Maar bovenal, prachtige producten en veel gezelligheid.

Word jij helemaal blij en enthousiast van deze functie? Voldoe je ook nog eens aan het profiel? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet.

Solliciteren

Leven bij Vlaamsch Broodhuys