Image

IJburg Boerenjongens Eetwinkel

Talbotstraat 3
1087 CN Amsterdam
020 - 4167059

info@boerenjongens.nl
www.boerenjongenseetwinkel.nl

Maandag Gesloten
Di t/m Vr 09:00 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 09:00 - 18:00
Lekker, eerlijk en liefdevol bereid – bij Eetwinkel Boerenjongens op IJburg weet je wat je eet.
Hier vind je meer over de gerechten uit onze eigen keuken waar zoveel mogelijk biologisch wordt gekookt. Maar we vertellen je ook graag meer over het brood van Vlaamsch Broodhuys, Kaas, Lekkernijen, Zoet en Dranken in deze prachtige eetwinkel.
Image
Boerenjongens
Bij Eetwinkel Boerenjongens zijn ze gek op lekker eten.
Waarom zou je niet elke dag genieten als er zoveel lekkere, mooie, liefdevol bereide en eerlijke producten zijn? Daarom vind je in de eetwinkel op IJburg naast de zelfbereide gerechten een prachtig aanbod producten van zorgvuldig geselecteerde leveranciers.

Bij Boerenjongens hebben zij een voorkeur voor producten uit de buurt. Goede lokale, regionale of landelijke leveranciers geven we graag een podium in onze eetwinkel. Bijkomend voordeel: Ze kennen alle leveranciers vaak persoonlijk en weten hoe ze denken en werken.

Hoe iets gemaakt wordt is ook heel belangrijk voor de Boerenjongens. Wordt er duurzaam omgegaan met mens, dier en natuur? Wordt er met eerlijke ingrediënten gewerkt? De meeste van onze producten zijn biologisch. Maar dat het lekker is, dat vinden we het belangrijkste.
Image

Heb je vragen? Of hulp nodig?

Loop dan gerust even bij ons binnen of bel even naar de bakkerij of naar onze Shop-in-Shop.