Image

Van Woustraat

Van Woustraat 78h
1073 LP Amsterdam

020 - 4004555

Weekdagen 08:00 - 17.00
Zaterdag 08:00 - 17.00
Zondag 09:00 - 17.00
Een klein, gezellig Baker's Café met een verhoogde etage voor ontbijt- en lunchtafels en een knusse open kelder voor gezelschappen of groepen.
De drukte van De Pijp maakt hier plaats voor een warme huiskamersfeer, met de geur van vers gebrande koffie en het lekkerste zuurdesembrood.

Reserveren

Bel naar de desbetreffende locatie of vul onderstaand formulier in om jouw datum te reserveren. Let op! De datum is pas definitief bevestigd als je van ons een bevestiging hebt ontvangen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de desbetreffende locatie.

  • Voer een nummer in van 2 tot 30.
  • Ik wil een tafel reserveren in:
  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Image

Cadeaubon

Een cadeaubon is ideaal om eens uitgebreid te genieten bij Vlaamsch Broodhuys. Deze cadeaubon is in te leveren bij al onze Baker’s Cafés, waar u de keuze heeft onze ambachtelijke producten mee naar huis te nemen of gezellig aan te schuiven bij ons aan tafel. In onze Baker’s Cafés serveren we ontbijt, lunch met rijkbelegde boterhammen, salades en soepen, maar ook een uitgebreide High Tea of borrel.

Geniet thuis van Vlaamsch Broodhuys

Wil jij werken met de
mooiste producten?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde bakkers, patissiers, Baker’s Cafés medewerkers en meer om ons bedrijf te laten groeien en onze ambachtelijke cultuur te verspreiden naar nieuwe steden en landen.
Albert Cuyp Markt
Wie Amsterdam kent, kent de Albert Cuyp! Deze markt is sinds 1905 een favoriete plek voor veel Amsterdammers, maar ook toeristen, studenten, dagjesmensen en ondernemers zijn er thuis.
De markt is gelegen in één van de populairste wijken van Amsterdam en dé plek waar je authentieke sfeer, humor en gemoedelijkheid kunt ervaren. De markt is het hele jaar door 6 dagen per week geopend en heeft een kleurrijk aanbod aan eten, producten en vermaak is er genoeg te zien en te beleven. Een plek waar mensen, cultuur en Amsterdamse gezelligheid samen komen.

Om de hoek bij bij populairste markt van Nederland bevindt ons Baker’s Café aan de van Woustraat. De winkel is gevestigd in de Pijp een wijk die bekendstaat om zijn leuke restaurantjes en barretjes. Ons Baker’s Café komt daar zeker niet aan tekort. Kom snel langs voor een heerlijke ontbijt, lunch, brunch of high-tea!
Image
Vlaamsch Broodhuys Bakkerij van Woustraat
Vlaamsch Broodhuys Bakkerij van Woustraat
Vlaamsch Broodhuys Bakkerij van Woustraat
Geniet thuis van Vlaamsch Broodhuys
Image

Vlaamsch Broodhuys Bezorgen

Je kan Vlaamsch Broodhuys ook bij je thuis of op je werk laten bezorgen!
Bestel je brood of boterhammen & laat de bestelling bezorgen via UberEats.
Eet smakelijk !
Image

Vlaamsch Broodhuys PickUp

Heb je trek en geen tijd om te wachten?


Bestel je brood of boterhammen hier & haal de bestelling direct op en skip de rij. Je kan altijd ook even naar de Baker’s Café bellen!

Eet smakelijk !

Heb je vragen? Of hulp nodig?

Loop dan gerust even bij ons binnen of bel even naar de bakkerij of naar ons Baker’s Café aan de van Woustraat.