Image

Stadionplein

Stadionplein 113
1076 CK Amsterdam

info@vlaamschbroodhuys.nl
020 - 2149382

Weekdagen 08:00 - 17.00
Zaterdag 08:00 - 17.00
Zondag 09:00 - 17.00
Deze frisse, lichte ruimte vult zich met de geur van versgebakken brood met een prachtig uitzicht op het Olympisch Stadion.
Dankzij de hoge plafonds en de grote glazen ramen kunnen voorbijgangers het hele Baker’s Café overzien. Daarom verwelkomen je graag op deze prachtlocatie.
Image

Onze Baker's Cafés zijn weer volledig open!

Je kunt weer dagelijks bij ons terecht in ons horecagedeelte en op onze terrassen. Uiteraard volgen wij de geldende RIVM-richtlijnen.

ImageImage
Image

Cadeaubon

Een cadeaubon is ideaal om eens uitgebreid te genieten bij Vlaamsch Broodhuys. Deze cadeaubon is in te leveren bij al onze Baker’s Cafés, waar u de keuze heeft onze ambachtelijke producten mee naar huis te nemen of gezellig aan te schuiven bij ons aan tafel. In onze Baker’s Cafés serveren we ontbijt, lunch met rijkbelegde boterhammen, salades en soepen, maar ook een uitgebreide High Tea of borrel.

Bezoek onze Huyskamer

In twee andere Bakers Café's in Amsterdam ben je welkom voor vergaderarrangementen, feestjes, borrels en babyshowers. Samen met de bedrijfsleider kunnen we een arrangement op maat maken, zodat je jouw vergadering of feestje helemaal viert zoals jij dat wilt!

Image

Wil jij werken met de
mooiste producten?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde bakkers, patissiers, Baker’s Cafés medewerkers en meer om ons bedrijf te laten groeien en onze ambachtelijke cultuur te verspreiden naar nieuwe steden en landen.
Het Olympisch Stadion
Tegenover ons Baker’s Café aan het stadionplein bevindt zich uiteraard het Olympisch Stadion.
In 1928 vonden de Olympische spelen plaats in Amsterdam. Het Olympisch Stadion was vanzelfsprekend het kloppende hart van deze Spelen. Na spannende periode eind jaren negentig werd in 2000 het Olympisch stadion feestelijk heropend en kreeg het zelfs de status 'rijksmonument' toegekend.

U kunt na een heerlijk ontbijt of lunch in ons Baker’s Café ook een unieke rondleiding beleven in het stadion.
Image
Image
Image
Image
Geniet thuis van Vlaamsch Broodhuys
Image

Vlaamsch Broodhuys Bezorgen

Je kan Vlaamsch Broodhuys ook bij je thuis of op je werk laten bezorgen!
Bestel je brood of boterhammen & laat de bestelling bezorgen via UberEats.
Eet smakelijk !
Image

Vlaamsch Broodhuys PickUp

Heb je trek en geen tijd om te wachten?


Bestel je brood of boterhammen hier & haal de bestelling direct op en skip de rij. Je kan altijd ook even naar de Baker’s Café bellen!

Eet smakelijk !

Heb je vragen? Of hulp nodig?

Loop dan gerust even bij ons binnen of bel even naar de bakkerij of naar ons Baker’s Café aan het Stadionplein.