Image

Haarlemmerstraat

Haarlemmerstraat 108
1013 EW Amsterdam

020 - 5286430

Weekdagen 08:00 - 17.00
Zaterdag 08:00 - 17.00
Zondag 09:00 - 17.00
Onze ‘premier amour’, dat blijft toch altijd iets bijzonders.
We zijn dankbaar voor de bijzondere band die we hebben opgebouwd met deze buurt, en voelen ons hier helemaal thuis.

Reserveren

Bel naar de desbetreffende locatie of vul onderstaand formulier in om jouw datum te reserveren. Let op! De datum is pas definitief bevestigd als je van ons een bevestiging hebt ontvangen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de desbetreffende locatie.

  • Voer een nummer in van 2 tot 30.
  • Ik wil een tafel reserveren in:
  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Image

Cadeaubon

Een cadeaubon is ideaal om eens uitgebreid te genieten bij Vlaamsch Broodhuys. Deze cadeaubon is in te leveren bij al onze Baker’s Cafés, waar u de keuze heeft onze ambachtelijke producten mee naar huis te nemen of gezellig aan te schuiven bij ons aan tafel. In onze Baker’s Cafés serveren we ontbijt, lunch met rijkbelegde boterhammen, salades en soepen, maar ook een uitgebreide High Tea of borrel.

Bezoek onze Huyskamer

In twee andere Bakers Café's in Amsterdam ben je welkom voor vergaderarrangementen, feestjes, borrels en babyshowers. Samen met de bedrijfsleider kunnen we een arrangement op maat maken, zodat je jouw vergadering of feestje helemaal viert zoals jij dat wilt!

Image

Wil jij werken met de
mooiste producten?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde bakkers, patissiers, Baker’s Cafés medewerkers en meer om ons bedrijf te laten groeien en onze ambachtelijke cultuur te verspreiden naar nieuwe steden en landen.
Het Centraal Station
Om de hoek van de Haarlemmerstraat is het Centraal Station van de Nederlandse hoofdstad gelegen. Het wordt gezien als een van de mooiste gebouwen van de stad.
Het is gebouwd tussen 1881 en 1889 naar ontwerp van P.J.H. Cuypers, A.L. van Gendt (stationsgebouw) en L.J. Eijmer (stationskap). Het Centraal Station is gebouwd op drie aangeplempte eilanden in het IJ. Hiervoor werd zand gebruikt uit de duinen bij Velsen, dat vrijkwam bij het graven van het Noordzeekanaal.

Net als veel andere gebouwen in Amsterdam werd het gebouwd op houten palen (8687 stuks). Op 15 oktober 1889 werd het station onder enorme publieke belangstelling geopend.
Image
Vlaamsch Broodhuys Haarlemmerstraat Bakkerij
Vlaamsch Broodhuys Haarlemmerstraat Bakkerij
Vlaamsch Broodhuys Haarlemmerstraat Bakkerij
Geniet thuis van Vlaamsch Broodhuys
Image

Vlaamsch Broodhuys Bezorgen

Je kan Vlaamsch Broodhuys ook bij je thuis of op je werk laten bezorgen!
Bestel je brood of boterhammen & laat de bestelling bezorgen via UberEats.
Eet smakelijk !
Image

Vlaamsch Broodhuys PickUp

Heb je trek en geen tijd om te wachten?


Bestel je brood of boterhammen hier & haal de bestelling direct op en skip de rij. Je kan altijd ook even naar de Baker’s Café bellen!

Eet smakelijk !

Heb je vragen? Of hulp nodig?

Loop dan gerust even bij ons binnen of bel even naar de bakkerij of naar ons Baker’s Café aan de Haarlemmerstraat.