Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown
< > Foto 3 / 3
< > Foto 2 / 3
< > Foto 1 / 3

DAILY DELIS

Daily Delis is een eet- en drinkwinkel. In de winkel verzamelen we het lekkerste van ver weg én dichtbij. Het aanbod varieert van chorizo’s, hammen en salami’s uit Spanje en Italië, maar ook verse en droge worsten van Brandt & Levie, patés van scharrelvlees en mooie producten van wilde ganzen, zoals rillette.

Daarnaast hebben we een fantastisch aanbod van heerlijke kazen uit binnen- en buitenland. Een groot aanbod aan ingrediënten, zoals diverse soorten rijst, pasta, specerijen zijn ook allemaal in de winkel te vinden. We hebben heerlijke olijfolies en gerijpte azijnen van de tap. De dagverse eigengemaakte tapenades, frittatta, pesto, tonijn- en linzensalade maken het aanbod nog unieker en completer.

Het drinken bestaat uit mooie speciaalbieren van kleine lokale brouwerijen en heerlijke biologische wijnen. Aangevuld met een uitgebreide selectie thee en koffie – veelal biologisch en fair trade – en frisdranken.
Naast dagelijkse delicatessen is er bij ons van alles te vinden op het gebied van eten en drinken om de kookliefhebber te inspireren, zoals prachtig aardewerk en olijfhouten schalen en planken.

Wij selecteren onze producten vanuit een oprechte passie voor eten en drinken. Kwaliteit en smaak staan daarbij voorop. Daarnaast spelen uiteraard ook duurzaamheid en fair trade een grote rol.

Christiaan Huygensplein 36
1098 RC Amsterdam
020-4687711
Dinsdag 09:00 - 18.30
Woensdag 09:00 - 18.30
Donderdag 09:00 - 18.30
Vrijdag 09:00 - 18.30
Zaterdag 09:00 - 17.30
 

Vlaamsch broodhuys menukaart

Bekijken>
 
Plan route