Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Webwinkel

In verband met het coronavirus hebben wij tijdelijk een aangepast assortiment en leverschema in onze webwinkel. Excuses voor het ongemak, wij vertrouwen op uw begrip in deze uitzonderlijke situatie.

Met onze webwinkel is ons heerlijke brood voor iedereen in Nederland te bestellen! Voor diegene die ons brood al lang kennen en waarschijnlijk precies weten welke soort ze willen, maar ook voor diegene die juist kennis willen maken met onze producten.

Hoe werkt het? 
Maak een keuze uit de verschillende broden. De broden zijn vers voorgebakken en dien je zelf nog af te bakken om zo te kunnen genieten. Naast ons brood kun je ook een keuze maken uit ons assortiment Dimitri's favorieten producten. 
   
Zodra je een keuze hebt gemaakt bieden we drie opties:

  • Verzenden: je kunt zelf aangeven waar en wanneer je de bestelling geleverd wil hebben. Verzendkosten bedragen € 12,50 per levering, op deze manier kunnen wij zo goed mogelijk een levering waarborgen die op de dag van ontvangst wordt uitgevoerd door Leen Menken, specialist in voedseltransport.
  • Ophalen in de winkel: je kunt een van onze winkels selecteren om je bestelling op te halen. Selecteer een datum en een winkel en we zorgen dat de broden daar voor je klaar liggen.
  • Drive Through: ophalen bij onze bakkerij in Vlaardingen (Schiedamsedijk 29, 3134 KK Vlaardingen).

Bewaren:
Indien je het brood binnen twee dagen gaat afbakken, kun je het brood het beste op een koele droge plaats buiten de koelkast bewaren. Dit vanwege het feit dat in de koelkast het brood sneller vocht verliest en daardoor dus eerder droog kan worden. Als je het brood langer wilt bewaren dan twee dagen, maar niet langer dan vier dagen, adviseren wij je het brood in de koelkast te bewaren, anders heeft je de kans dat het brood gaat schimmelen en dus bederven. Wil je het brood langer bewaren dan vier dagen, adviseren wij je het brood bij ontvangst in te vriezen.

Afbakken:
Per brood zit er een omschrijving bij hoe je deze het beste af kunt bakken om zo optimaal te genieten.

Heeft u een oven met stoom? Gebruik dan tijdens het afbakken 100% stoom.

Heeft u geen oven met stoom? Dan kunt u op verschillende manieren deze functie ‘imiteren’.

U kunt een bakje met water in de oven zetten tijdens het afbakken van de broden, of met een plantenspuit op de wanden van de oven spuiten voor het krijgen van stoom.
Of besprenkel het brood met een klein beetje water voor het afbakken om een knapperige korst te krijgen.


Broden