Medewerker commerciële binnendienst/ communicatie

Vlaamsch Broodhuys Hoofdkantoor |   32 uur  |      Vlaardingen

Image

Ambieer jij een veelzijdige commerciële functie binnen een dynamisch, groeiend en vooraanstaand bakkersbedrijf? Vind jij het leuk om van een probleem een uitdaging te maken? Wij hebben plaats voor een medewerker commerciële binnendienst/ communicatie vanaf 32 uur per week.

Vlaamsch Broodhuys bakt zoals top koks koken, met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring. Sinds 1996 bakken Dimitri Roels en zijn bakkers voedzaam en smaakvol zuurdesembrood.

We steken onze handen uit de mouwen en zetten een prachtig assortiment in de markt!

Wat ga je doen op onze binnendienst:

Als medewerker commerciële binnendienst zijn wij op zoek naar iemand die verantwoordelijk is voor het afhandelen van binnenkomende telefoon en mail, het up-to-date houden van onze social media kanalen, het invoeren van bestellingen, werken met ons CRM systeem, het adviseren en inspireren van onze klanten met ons geweldige assortiment en ben je het verlengstuk van onze accountmanagers. Ook ben je verantwoordelijk voor de interen en externe communicatie (zowel B2C als B2B) en zorg je voor de verspreiding van de POS- materiaal aan onze Bakers Cafés en Shops-in-Shops.

Jij bent:

Als ideale kandidaat ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar en heb je HBO werk- en denkniveau. Je hebt een paar jaar werkervaring als commerciële medewerker binnendienst en kan goed overweg met alle social media kanalen en je hebt affiniteit met het schrijven van teksten. Uiteraard is jou passie om iedereen elke dag te laten genieten van ons brood, omdat jij de behoeften van onze klanten, (top)horecagelegenheden en hotels, feilloos aanvoelt.

Wat bieden wij?  

Wij bieden je een leuke veelzijdige, uitdagende baan in een fantastisch team. Goede arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens de cao voor het bakkersbedrijf.

Werken bij Vlaamsch Broodhuys betekent dat je wordt opgenomen in een team van professionals met respect voor elkaars talenten. Een bedrijf met ambitie, dat haar medewerkers uitstekende ontwikkelmogelijkheden biedt. Maar bovenal, prachtige producten en veel gezelligheid.

Word jij helemaal blij en enthousiast van deze functie? Voldoe je ook nog eens aan het profiel? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet.

Solliciteren

  • Voer een getal tussen 1 en 60 in.
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Leven bij Vlaamsch Broodhuys
Image