Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

TIP: Zomerse kaasfondue

 
29 mei 2017

Goodfoodlove komt met een goede tip voor een lekker bijgerecht. Een zomerse kaasfondue in een Vlaamsch Broodhuys brood met geitencamambert en abrikozencompote! Het is niet alleen heerlijk om op te eten, het ziet er ook nog eens fantastisch uit. Door de zelfgemaakte abrikozencompote krijgt de kaasfondue een lekker fris en zomers tintje. 

Wil je weten hoe je deze lekkere zomerse eye-catcher zelf maakt? Klik dan hier! 

 
20 februari 2018
Hoera! Julius 18 jaar

Bakkerszoon Julius was gisteren jarig, er is zelfs een brood naar hem vernoemd, het Julius Spelt. Lees gauw verder waarom dit brood....

Lees verder >
 
14 februari 2018
Winnaar #LOVEWEEK

Happy Valentinesday! Deze hele week hadden we een enorm liefdevolle #LOVEWEEK in de Baker's Cafés...

Lees verder >
 
8 februari 2018
LOVE WEEK 2018

De #LOVEWEEK is van start!

Lees verder >