Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

"Zo zout hebben we het nog niet gegeten"

 
9 December 2016

“Zo zout hebben we het nog niet gegeten”, luidt de kop van het artikel dat de Consumentenbond 5 december jl. uitbracht. Deze oneliner zou zomaar een passende kop kunnen zijn van onze reactie op de erkenning van de consumentenbond dat zij grove fouten heeft gemaakt in de zoutberekeningen.

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Dus ook bij de Consumentenbond. Echter in een wereld waar (negatieve) berichtgeving in no-time viraal gaat (met alle potentiële imagoschade als gevolg) mag je extra zorgvuldigheid verwachten van een zichzelf respecterende organisatie als de Consumentenbond.

Daarnaast lezen wij in hetzelfde artikel, dat de Consumentbond pas in de februari 2017 editie voornemens is om te rectificeren. Dit vinden wij onacceptabel en heeft veel weg van “ivoren toren gedrag”. We gaan daarom in overleg met de Consumentenbond om een voor alle partijen passend vervolg te geven aan dit onderwerp.

Lees meer via deze link.

 
24 April 2019
De Oranje Tompouce is er weer!

Zaterdag is het koningsdag! Deze feestelijke dag moet natuurlijk gevierd worden met onze koninklijke Oranje Tompouce met feestelijk chocoladekroontje! Lees verder ...

Lees verder >
 
16 April 2019
Openingstijden Pasen

Bijna Pasen! Wij zijn beide dagen ingedrukt ... Haal onze heerlijke producten in huis voor een compleet Paasontbijt van

Lees verder >
 
8 April 2019
Broodbestellijst Pasen

Om je brood en lekker voor Pasen in huis te hebben, kunt u gebruik maken van de bijgaande broodbestellijst voor de feestdagen ...

 

Lees verder >