Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Vlaamsch Broodhuys op Gastvrij Rotterdam 2018

 
12 September 2018

Gastvrij Rotterdam 2018

Gastvrij Rotterdam beleeft van 17 t/m 19 september 2018 haar zesde editie in Rotterdam Ahoy. De toonaangevende vakbeurs opent op 17 september om 11.30 uur spectaculair. Niemand minder dan Fidan Ekiz, journaliste en documentairemaakster, zal de presentatie voor haar rekening nemen. 

De snelgroeiende horecavakbeurs presenteert een vergrote beursvloer en breidt uit met nieuwe en vernieuwde paviljoens en een nog completer aanbod aan food en non-food exposanten. Naar verwachting zullen ruim 450 exposanten, waaronder Vlaamsch Broodhuys, meer dan 13.000 ondernemers en managers uit de horeca verwelkomen op hun stand.

Breng een bezoekje aan onze stand

Vlaamsch Broodhuys neemt deel aan de beurs in samenwerking met Vanilla Venture en Nice To Meat en is te vinden op standnummer 2.302.
Wil jij ook een bezoek brengen aan onze stand maar heb je nog geen entreekaartje? Stuur een e-mail naar info@vlaamschbroodhuys.nl o.v.v. registratie Gastvrij Rotterdam en we helpen je graag aan een toegangsbewijs.

 

 
11 June 2019
Vaderdag bij Vlaamsch Broodhuys

Zondag 16 juni is het weer Vaderdag! Bij Vlaamsch Broodhuys hebben we een hele speciale manier gevonden om te laten zien hoe bijzonder hij voor jou is. 

Lees verder >
 
15 May 2019
Winactie Jubileum Hermitage

De Hermitage Amsterdam bestat 10 jaar en trakteert. Met wie heb jij iets te vieren? Lees verder ...

Lees verder >
 
25 April 2019
Baker's Cafés geopend met Koningsdag

Op Koningsdag zijn alle Baker's Cafés geopend! Lees verder ...

Lees verder >