Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Vlaamsch Broodhuys op Gastvrij Rotterdam 2018

 
12 September 2018

Gastvrij Rotterdam 2018

Gastvrij Rotterdam beleeft van 17 t/m 19 september 2018 haar zesde editie in Rotterdam Ahoy. De toonaangevende vakbeurs opent op 17 september om 11.30 uur spectaculair. Niemand minder dan Fidan Ekiz, journaliste en documentairemaakster, zal de presentatie voor haar rekening nemen. 

De snelgroeiende horecavakbeurs presenteert een vergrote beursvloer en breidt uit met nieuwe en vernieuwde paviljoens en een nog completer aanbod aan food en non-food exposanten. Naar verwachting zullen ruim 450 exposanten, waaronder Vlaamsch Broodhuys, meer dan 13.000 ondernemers en managers uit de horeca verwelkomen op hun stand.

Breng een bezoekje aan onze stand

Vlaamsch Broodhuys neemt deel aan de beurs in samenwerking met Vanilla Venture en Nice To Meat en is te vinden op standnummer 2.302.
Wil jij ook een bezoek brengen aan onze stand maar heb je nog geen entreekaartje? Stuur een e-mail naar info@vlaamschbroodhuys.nl o.v.v. registratie Gastvrij Rotterdam en we helpen je graag aan een toegangsbewijs.

 

 
31 January 2019
Talkies Magazine jubileum

Talkies Magazine bestaat 25 jaar en pakt uit met mooie cadeaus. Gefeliciteerd, Talkies Magazine! 

Wil jij kans maken op een high-tea voor twee personen bij Vlaamsch Broodhuys, lees dan hier verder.

Lees verder >
 
27 December 2018
And the winner is....

We hebben een winnaar van de Vlaamsch Broodhuys High Tea winactie!

Lees verder >
 
3 December 2018
Brood bestellijst

Om op tijd uw brood en lekker voor kerst in huis te hebben, kunt u gebruik maken van de bijgaande broodbestellijst voor de feestdagen...

 

Lees verder >