Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Vlaamsch Broodhuys op Gastvrij Rotterdam 2018

 
12 September 2018

Gastvrij Rotterdam 2018

Gastvrij Rotterdam beleeft van 17 t/m 19 september 2018 haar zesde editie in Rotterdam Ahoy. De toonaangevende vakbeurs opent op 17 september om 11.30 uur spectaculair. Niemand minder dan Fidan Ekiz, journaliste en documentairemaakster, zal de presentatie voor haar rekening nemen. 

De snelgroeiende horecavakbeurs presenteert een vergrote beursvloer en breidt uit met nieuwe en vernieuwde paviljoens en een nog completer aanbod aan food en non-food exposanten. Naar verwachting zullen ruim 450 exposanten, waaronder Vlaamsch Broodhuys, meer dan 13.000 ondernemers en managers uit de horeca verwelkomen op hun stand.

Breng een bezoekje aan onze stand

Vlaamsch Broodhuys neemt deel aan de beurs in samenwerking met Vanilla Venture en Nice To Meat en is te vinden op standnummer 2.302.
Wil jij ook een bezoek brengen aan onze stand maar heb je nog geen entreekaartje? Stuur een e-mail naar info@vlaamschbroodhuys.nl o.v.v. registratie Gastvrij Rotterdam en we helpen je graag aan een toegangsbewijs.

 

 
27 December 2018
High tea winnen!

In onze Baker's Cafés worden kaartjes uitgedeeld waarmee je een High Tea voor 2 personen kunt winnen! Lees verder en meldt je snel aan.

Lees verder >
 
3 December 2018
Brood bestellijst

Om op tijd uw brood en lekker voor kerst in huis te hebben, kunt u gebruik maken van de bijgaande broodbestellijst voor de feestdagen...

 

Lees verder >
 
21 September 2018
Rijden tegen Kanker 2018

Zaterdag 22 september 2018 zal alweer de derde editie van de rally ‘Rijden tegen Kanker’ plaatsvinden. Vlaamsch Broodhuys draagt graag een steentje bij! 

Lees verder >