Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Vlaamsch Broodhuys op Chefs (R)evolution

 
28 August 2018

 

Heerlijke producten, smaakvolle ingrediënten, mooie wijnen, geweldige restaurants… Chefs ®Evolution laat je beleven hoe rijk culinair Nederland is. 

Tijdens dit ’Avantgarde Cuisine Festival’ in Zwolle op zondag 9 en maandag 10 september 2018 laten chefkoks van over de hele wereld je zien, ruiken en proeven in uiteenlopende kookdemonstraties. Daarnaast ben je ook van harte welkom op de (gratis) BOERenmarkt XL waar je het allerbeste uit de regio ontdekt. Daarnaast kun je op de BOERenmarkt tickets reserveren voor deelname aan één van de vele workshops of diners, bereid door topchefs.

Vlaamsch Broodhuys is dit jaar van de partij op de BOERenmarkt XL. Laat u tijdens het evenement verrassen door ons breed assortiment aan ambachtelijk brood en patisserie. De entree tot de markt is vrij toegankelijk dus aanmelden is niet nodig. 

Initiatief

Chefs ®Evolution vindt plaats in en rondom Librije’s Hotel en Theater De Spiegel te Zwolle. Het is een initiatief van Jonnie en Thérèse Boer van Restaurant De Librije en wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdpartners AEG, AVEX, Big Green Erg, Buscaglione Espresso, Hanos, Koninklijke Euroma, Provincie Overijssel, Schmidt Zeevis Rotterdam, Studio Senses, VanDrie Group, Wensink Mercedes-Benz en Wijnkoperij De Lange.

 

 
11 June 2019
Vaderdag bij Vlaamsch Broodhuys

Zondag 16 juni is het weer Vaderdag! Bij Vlaamsch Broodhuys hebben we een hele speciale manier gevonden om te laten zien hoe bijzonder hij voor jou is. 

Lees verder >
 
15 May 2019
Winactie Jubileum Hermitage

De Hermitage Amsterdam bestat 10 jaar en trakteert. Met wie heb jij iets te vieren? Lees verder ...

Lees verder >
 
25 April 2019
Baker's Cafés geopend met Koningsdag

Op Koningsdag zijn alle Baker's Cafés geopend! Lees verder ...

Lees verder >