Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Vlaamsch Broodhuys op Chefs (R)evolution

 
28 August 2018

 

Heerlijke producten, smaakvolle ingrediënten, mooie wijnen, geweldige restaurants… Chefs ®Evolution laat je beleven hoe rijk culinair Nederland is. 

Tijdens dit ’Avantgarde Cuisine Festival’ in Zwolle op zondag 9 en maandag 10 september 2018 laten chefkoks van over de hele wereld je zien, ruiken en proeven in uiteenlopende kookdemonstraties. Daarnaast ben je ook van harte welkom op de (gratis) BOERenmarkt XL waar je het allerbeste uit de regio ontdekt. Daarnaast kun je op de BOERenmarkt tickets reserveren voor deelname aan één van de vele workshops of diners, bereid door topchefs.

Vlaamsch Broodhuys is dit jaar van de partij op de BOERenmarkt XL. Laat u tijdens het evenement verrassen door ons breed assortiment aan ambachtelijk brood en patisserie. De entree tot de markt is vrij toegankelijk dus aanmelden is niet nodig. 

Initiatief

Chefs ®Evolution vindt plaats in en rondom Librije’s Hotel en Theater De Spiegel te Zwolle. Het is een initiatief van Jonnie en Thérèse Boer van Restaurant De Librije en wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdpartners AEG, AVEX, Big Green Erg, Buscaglione Espresso, Hanos, Koninklijke Euroma, Provincie Overijssel, Schmidt Zeevis Rotterdam, Studio Senses, VanDrie Group, Wensink Mercedes-Benz en Wijnkoperij De Lange.

 

 
3 December 2018
Brood bestellijst

Om op tijd uw brood en lekker voor kerst in huis te hebben, kunt u gebruik maken van de bijgaande broodbestellijst voor de feestdagen...

 

Lees verder >
 
21 September 2018
Rijden tegen Kanker 2018

Zaterdag 22 september 2018 zal alweer de derde editie van de rally ‘Rijden tegen Kanker’ plaatsvinden. Vlaamsch Broodhuys draagt graag een steentje bij! 

Lees verder >
 
20 September 2018
Terugblikken op Gastvrij Rotterdam

De editie van Gastvrij Rotterdam 2018 in Ahoy Rotterdam was een groot succes met veel nieuwe maar ook bekende gezichten...en bloemen voor Diante! 

Lees verder >