Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Vlaamsch Broodhuys Middenweg geopend!

 
23 July 2018

Vlaamsch Broodhuys Middenweg 

Op vrijdag 20 juli gingen de deuren open van het splinternieuwe filiaal van Vlaamsch Broodhuys! Deze winkel op de Middenweg in Amsterdam is de eerste in haar soort waar ook 's avonds de deuren geopend zijn. Ontbijt, lunch én diner behoort hier tot de mogelijkheden: de gehele dag door eten uit de keuken van Dimitri. Het menu biedt een assortiment aan Vlaamsche gerechtjes waar brood uiteraard centraal staat. Koude en warme lekkernijen die perfect zijn om samen te delen.

Zoals u van Vlaamsch Broodhuys gewend bent kunt u ook hier 7 dagen per week terecht voor uw dagelijkse b(r)oodschappen voor thuis.

Bekijk de dinerkaart hier. Voor reserveringen kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen.

 

 
3 December 2018
Brood bestellijst

Om op tijd uw brood en lekker voor kerst in huis te hebben, kunt u gebruik maken van de bijgaande broodbestellijst voor de feestdagen...

 

Lees verder >
 
21 September 2018
Rijden tegen Kanker 2018

Zaterdag 22 september 2018 zal alweer de derde editie van de rally ‘Rijden tegen Kanker’ plaatsvinden. Vlaamsch Broodhuys draagt graag een steentje bij! 

Lees verder >
 
20 September 2018
Terugblikken op Gastvrij Rotterdam

De editie van Gastvrij Rotterdam 2018 in Ahoy Rotterdam was een groot succes met veel nieuwe maar ook bekende gezichten...en bloemen voor Diante! 

Lees verder >