Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Vlaamsch Broodhuys geopend op Middenweg Amsterdam

 
11 September 2018

Vlaamsch Broodhuys Amsterdam Middenweg  

Afgelopen zaterdag 8 september hebben Dimitri & Diante Roels de gloednieuwe locatie op de Middenweg in Amsterdam officieel geopend. Dit filiaal is de eerste in haar soort waar men ook ’s avonds kan genieten van heerlijke gerechtjes. Ontbijt, lunch maar ook diner behoort nu tot de mogelijkheden: de gehele dag door eten uit de Keuken van Dimitri. Het menu is vernieuwd en biedt een assortiment aan Vlaamsche gerechten waarbij brood uiteraard een grote rol speelt en de porties ideaal zijn om samen van ‘te sneukelen’. Ook is er een uitgebreide drankenkaart met keuze uit fantastische wijnen en heerlijke cocktails.

Uit de Keuken van Dimitri

De menukaart kenmerkt zich overdag nog steeds door heerlijke ontbijtjes, onweerstaanbare zoetigheden of een smaakvolle lunch met Dimitri’s Boterhammen. Echter gelooft Dimitri Roels sterk dat er vraag is naar meer flexibiliteit: ‘Diante en ik reizen regelmatig naar trendy wereldsteden zoals Londen of New York om nieuwe inspiratie op te doen. Steeds meer horeca biedt de mogelijkheid om onafhankelijk van het moment te kunnen bestellen waar jij zin in hebt. De Vlaamsche gerechtjes uit de keuken van Dimitri eet je daarom tijdens de lunch, voor de borrel of als volwaardig diner. Dit zijn fijne porties met een zacht prijsje waardoor de gerechten perfect zijn om samen te delen, …maar dat hoeft natuurlijk niet.’ Om de beleving helemaal af te maken heeft deze moderne Vlaamsche bistro ook cocktails aan de kaart toegevoegd. Kortom: van Baker’s Café naar volwaardig Baker’s Restaurant.

 

 
31 January 2019
Talkies Magazine jubileum

Talkies Magazine bestaat 25 jaar en pakt uit met mooie cadeaus. Gefeliciteerd, Talkies Magazine! 

Wil jij kans maken op een high-tea voor twee personen bij Vlaamsch Broodhuys, lees dan hier verder.

Lees verder >
 
27 December 2018
And the winner is....

We hebben een winnaar van de Vlaamsch Broodhuys High Tea winactie!

Lees verder >
 
3 December 2018
Brood bestellijst

Om op tijd uw brood en lekker voor kerst in huis te hebben, kunt u gebruik maken van de bijgaande broodbestellijst voor de feestdagen...

 

Lees verder >