Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Vlaamsch Broodhuys geopend op Middenweg Amsterdam

 
11 September 2018

Vlaamsch Broodhuys Amsterdam Middenweg  

Afgelopen zaterdag 8 september hebben Dimitri & Diante Roels de gloednieuwe locatie op de Middenweg in Amsterdam officieel geopend. Dit filiaal is de eerste in haar soort waar men ook ’s avonds kan genieten van heerlijke gerechtjes. Ontbijt, lunch maar ook diner behoort nu tot de mogelijkheden: de gehele dag door eten uit de Keuken van Dimitri. Het menu is vernieuwd en biedt een assortiment aan Vlaamsche gerechten waarbij brood uiteraard een grote rol speelt en de porties ideaal zijn om samen van ‘te sneukelen’. Ook is er een uitgebreide drankenkaart met keuze uit fantastische wijnen en heerlijke cocktails.

Uit de Keuken van Dimitri

De menukaart kenmerkt zich overdag nog steeds door heerlijke ontbijtjes, onweerstaanbare zoetigheden of een smaakvolle lunch met Dimitri’s Boterhammen. Echter gelooft Dimitri Roels sterk dat er vraag is naar meer flexibiliteit: ‘Diante en ik reizen regelmatig naar trendy wereldsteden zoals Londen of New York om nieuwe inspiratie op te doen. Steeds meer horeca biedt de mogelijkheid om onafhankelijk van het moment te kunnen bestellen waar jij zin in hebt. De Vlaamsche gerechtjes uit de keuken van Dimitri eet je daarom tijdens de lunch, voor de borrel of als volwaardig diner. Dit zijn fijne porties met een zacht prijsje waardoor de gerechten perfect zijn om samen te delen, …maar dat hoeft natuurlijk niet.’ Om de beleving helemaal af te maken heeft deze moderne Vlaamsche bistro ook cocktails aan de kaart toegevoegd. Kortom: van Baker’s Café naar volwaardig Baker’s Restaurant.

 

 
11 June 2019
Vaderdag bij Vlaamsch Broodhuys

Zondag 16 juni is het weer Vaderdag! Bij Vlaamsch Broodhuys hebben we een hele speciale manier gevonden om te laten zien hoe bijzonder hij voor jou is. 

Lees verder >
 
15 May 2019
Winactie Jubileum Hermitage

De Hermitage Amsterdam bestat 10 jaar en trakteert. Met wie heb jij iets te vieren? Lees verder ...

Lees verder >
 
25 April 2019
Baker's Cafés geopend met Koningsdag

Op Koningsdag zijn alle Baker's Cafés geopend! Lees verder ...

Lees verder >