Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Vlaamsch Broodhuys aanwezig op Foodfest

 
30 May 2018

 Foodfest

Op maandag 4 juni zal Foodfest 2018 plaatsvinden in en rond de Strandkerk te Cadzand-Bad. Foodfest is een festival waar naast kunst, muziek en inspirerende speeches, vooral lekker eten en drinken centraal staat. Tijdens Foodfest maakt men kennis met topkwaliteit uit de zee en van het land, met het allerbeste van Zeeland. Foodfest is een initiatief van Inspired Events en zal maandag aanstaande onder leiding van Syrco Bakker en goede vriend Sergio Herman een derde editie tegemoet gaan. Ditmaal met een nog groter accent op de aspecten van Zeeland. 

Zie, proef, beleef en ervaar Vlaamsch Broodhuys

Vlaamsch Broodhuys mag op Foodfest uiteraard niet ontbreken; wij streven er tenslotte naar om iedereen dagelijks te laten genieten van het lekkerste en gezondste brood. Wij geven tijdens het festival gehoor aan het thema Land en staan samen met 15 andere culinaire partners klaar om iedereen optimaal te laten genieten door te zien, proeven, ervaren en beleven. 

De andere aanwezigen die hier aan bijdragen zijn: Appelaere, Brouwerslokaal, Fever-Tree Benelux, the MADEIRA COLLECTION, Brouwerij Vermeersen, Alpro, blend, BÚN, Hemelrijk, Hertog Jan, Horeca Totaal, JOKA, Kaasaffineurs Van Tricht, De Kromme Watergang en Nespresso.

Voor meer informatie of tickets, bezoek de Facebook pagina van Foodfest. 

 

 
21 September 2018
Rijden tegen Kanker 2018

Zaterdag 22 september 2018 zal alweer de derde editie van de rally ‘Rijden tegen Kanker’ plaatsvinden. Vlaamsch Broodhuys draagt graag een steentje bij! 

Lees verder >
 
20 September 2018
Terugblikken op Gastvrij Rotterdam

De editie van Gastvrij Rotterdam 2018 in Ahoy Rotterdam was een groot succes met veel nieuwe maar ook bekende gezichten...en bloemen voor Diante! 

Lees verder >
 
11 September 2018
Vlaamsch Broodhuys geopend op Middenweg Amsterdam

Afgelopen zaterdag hebben Dimitri & Diante Roels de gloednieuwe locatie op de Middenweg in Amsterdam officieel geopend.

Lees verder >