Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Vlaamsch Broodhuys aanwezig op Foodfest

 
30 May 2018

 Foodfest

Op maandag 4 juni zal Foodfest 2018 plaatsvinden in en rond de Strandkerk te Cadzand-Bad. Foodfest is een festival waar naast kunst, muziek en inspirerende speeches, vooral lekker eten en drinken centraal staat. Tijdens Foodfest maakt men kennis met topkwaliteit uit de zee en van het land, met het allerbeste van Zeeland. Foodfest is een initiatief van Inspired Events en zal maandag aanstaande onder leiding van Syrco Bakker en goede vriend Sergio Herman een derde editie tegemoet gaan. Ditmaal met een nog groter accent op de aspecten van Zeeland. 

Zie, proef, beleef en ervaar Vlaamsch Broodhuys

Vlaamsch Broodhuys mag op Foodfest uiteraard niet ontbreken; wij streven er tenslotte naar om iedereen dagelijks te laten genieten van het lekkerste en gezondste brood. Wij geven tijdens het festival gehoor aan het thema Land en staan samen met 15 andere culinaire partners klaar om iedereen optimaal te laten genieten door te zien, proeven, ervaren en beleven. 

De andere aanwezigen die hier aan bijdragen zijn: Appelaere, Brouwerslokaal, Fever-Tree Benelux, the MADEIRA COLLECTION, Brouwerij Vermeersen, Alpro, blend, BÚN, Hemelrijk, Hertog Jan, Horeca Totaal, JOKA, Kaasaffineurs Van Tricht, De Kromme Watergang en Nespresso.

Voor meer informatie of tickets, bezoek de Facebook pagina van Foodfest. 

 

 
15 May 2019
Winactie Jubileum Hermitage

De Hermitage Amsterdam bestat 10 jaar en trakteert. Met wie heb jij iets te vieren? Lees verder ...

Lees verder >
 
25 April 2019
Baker's Cafés geopend met Koningsdag

Op Koningsdag zijn alle Baker's Cafés geopend! Lees verder ...

Lees verder >
 
24 April 2019
De Oranje Tompouce is er weer!

Zaterdag is het koningsdag! Deze feestelijke dag moet natuurlijk gevierd worden met onze koninklijke Oranje Tompouce met

Lees verder >