Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Vlaamsch Broodhuys aanwezig op Foodfest

 
30 May 2018

 Foodfest

Op maandag 4 juni zal Foodfest 2018 plaatsvinden in en rond de Strandkerk te Cadzand-Bad. Foodfest is een festival waar naast kunst, muziek en inspirerende speeches, vooral lekker eten en drinken centraal staat. Tijdens Foodfest maakt men kennis met topkwaliteit uit de zee en van het land, met het allerbeste van Zeeland. Foodfest is een initiatief van Inspired Events en zal maandag aanstaande onder leiding van Syrco Bakker en goede vriend Sergio Herman een derde editie tegemoet gaan. Ditmaal met een nog groter accent op de aspecten van Zeeland. 

Zie, proef, beleef en ervaar Vlaamsch Broodhuys

Vlaamsch Broodhuys mag op Foodfest uiteraard niet ontbreken; wij streven er tenslotte naar om iedereen dagelijks te laten genieten van het lekkerste en gezondste brood. Wij geven tijdens het festival gehoor aan het thema Land en staan samen met 15 andere culinaire partners klaar om iedereen optimaal te laten genieten door te zien, proeven, ervaren en beleven. 

De andere aanwezigen die hier aan bijdragen zijn: Appelaere, Brouwerslokaal, Fever-Tree Benelux, the MADEIRA COLLECTION, Brouwerij Vermeersen, Alpro, blend, BÚN, Hemelrijk, Hertog Jan, Horeca Totaal, JOKA, Kaasaffineurs Van Tricht, De Kromme Watergang en Nespresso.

Voor meer informatie of tickets, bezoek de Facebook pagina van Foodfest. 

 

 
27 December 2018
High tea winnen!

In onze Baker's Cafés worden kaartjes uitgedeeld waarmee je een High Tea voor 2 personen kunt winnen! Lees verder en meldt je snel aan.

Lees verder >
 
3 December 2018
Brood bestellijst

Om op tijd uw brood en lekker voor kerst in huis te hebben, kunt u gebruik maken van de bijgaande broodbestellijst voor de feestdagen...

 

Lees verder >
 
21 September 2018
Rijden tegen Kanker 2018

Zaterdag 22 september 2018 zal alweer de derde editie van de rally ‘Rijden tegen Kanker’ plaatsvinden. Vlaamsch Broodhuys draagt graag een steentje bij! 

Lees verder >