Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Vlaamsch Broodhuys aanwezig op Foodfest

 
30 mei 2018

 Foodfest

Op maandag 4 juni zal Foodfest 2018 plaatsvinden in en rond de Strandkerk te Cadzand-Bad. Foodfest is een festival waar naast kunst, muziek en inspirerende speeches, vooral lekker eten en drinken centraal staat. Tijdens Foodfest maakt men kennis met topkwaliteit uit de zee en van het land, met het allerbeste van Zeeland. Foodfest is een initiatief van Inspired Events en zal maandag aanstaande onder leiding van Syrco Bakker en goede vriend Sergio Herman een derde editie tegemoet gaan. Ditmaal met een nog groter accent op de aspecten van Zeeland. 

Zie, proef, beleef en ervaar Vlaamsch Broodhuys

Vlaamsch Broodhuys mag op Foodfest uiteraard niet ontbreken; wij streven er tenslotte naar om iedereen dagelijks te laten genieten van het lekkerste en gezondste brood. Wij geven tijdens het festival gehoor aan het thema Land en staan samen met 15 andere culinaire partners klaar om iedereen optimaal te laten genieten door te zien, proeven, ervaren en beleven. 

De andere aanwezigen die hier aan bijdragen zijn: Appelaere, Brouwerslokaal, Fever-Tree Benelux, the MADEIRA COLLECTION, Brouwerij Vermeersen, Alpro, blend, BÚN, Hemelrijk, Hertog Jan, Horeca Totaal, JOKA, Kaasaffineurs Van Tricht, De Kromme Watergang en Nespresso.

Voor meer informatie of tickets, bezoek de Facebook pagina van Foodfest. 

 

 
18 juni 2018
Veuve Clicquot Lady Lunch

Woensdag 13 juni was Bakkersvrouw Diante Roels aanwezig bij de zakenvrouwen lunch van het Zuiden.

Lees verder >
 
12 juni 2018
Een bierpakket voor Vaderdag!

Zondag 17 juni is het Vaderdag. Geef je vader een bierpakket van Vlaamsch Broodhuys cadeau!

Lees verder >
 
11 juni 2018
Vlaamsch Broodhuys in Talkies Terras Guide

Het terrasseizoen is nu écht van start met de speciale Terras Guide 2018 uitgebracht door Talkies Magazine.

Lees verder >