Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Terug naar 1996...

 
1 februari 2018

Na jaren oefenen en eindeloos zoeken naar de beste grondstoffen was het moment eindelijk daar; Vlaamsch Broodhuys werd geboren. Niet strak in pak aan tafel bij de Kamer van Koophandel, maar met een gezicht onder de bloem in een kleine bakkerij. Toen het eerste perfecte grand-mère brood door Dimitri uit de oven werd gehaald was hij klaar om de wereld te veroveren. Oké, misschien nog niet de wereld, maar Nederland bleek een goede start. Inmiddels is het 21 jaar later en ons broodlandschap is onherkenbaar veranderd. We ruiken de aroma’s van het campremy graan, horen het kraken van de korst, en zijn dankbaar voor het grote succes van onze missie om iedereen, elke dag, echt te laten genieten van voedzaam en lekker brood

 
20 februari 2018
Hoera! Julius 18 jaar

Bakkerszoon Julius was gisteren jarig, er is zelfs een brood naar hem vernoemd, het Julius Spelt. Lees gauw verder waarom dit brood....

Lees verder >
 
14 februari 2018
Winnaar #LOVEWEEK

Happy Valentinesday! Deze hele week hadden we een enorm liefdevolle #LOVEWEEK in de Baker's Cafés...

Lees verder >
 
8 februari 2018
LOVE WEEK 2018

De #LOVEWEEK is van start!

Lees verder >