Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Supernovae Sterrenlunch

 
27 August 2018

Afgelopen zaterdag was Vlaamsch Broodhuys aanwezig tijdens de Supernovae Lunch, een mooi initiatief van Alliance Gastronomique.

Een supernovae is het verschijnsel waarbij meerdere sterren op spectaculaire wijze exploderen. Aan boord van de Deninck II zorgden twaalf Michelinsterren gezamenlijk voor een overheerlijke explosie van smaken, resulterend in vele sprankelende gerechten tijdens een bijzondere ‘walking lunch’ met diverse amuse gerechtjes, een schitterende entourage en een unieke beleving onder het genot van live-entertainment. Onze brood ambassadrice Henrieke was ook aanwezig om de totaalbeleving af te maken met lekker en gezond brood!

 
3 December 2018
Brood bestellijst

Om op tijd uw brood en lekker voor kerst in huis te hebben, kunt u gebruik maken van de bijgaande broodbestellijst voor de feestdagen...

 

Lees verder >
 
21 September 2018
Rijden tegen Kanker 2018

Zaterdag 22 september 2018 zal alweer de derde editie van de rally ‘Rijden tegen Kanker’ plaatsvinden. Vlaamsch Broodhuys draagt graag een steentje bij! 

Lees verder >
 
20 September 2018
Terugblikken op Gastvrij Rotterdam

De editie van Gastvrij Rotterdam 2018 in Ahoy Rotterdam was een groot succes met veel nieuwe maar ook bekende gezichten...en bloemen voor Diante! 

Lees verder >