Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Pure Markt viert 10-jarig jubileum

 
24 August 2018

Zondag 26 augustus van 11:00 - 18:00 viert de Pure Markt haar 10-jarig jubileum in Park Frankendael. Ter ere van het jubileum zijn er op de markt allerlei festiviteiten en wordt het Pure Markt magazine gepresenteerd. Met live muziek, een knutselkraam, zweefmolen, verjaardagstaart, bubbles, heel veel pure producten en de presentatie van het gratis magazine wordt het een dag om niet te vergeten.

10 jaar Pure Markt

Alweer 10 jaar geleden ontstond het idee voor de Pure Markt op een schoolplein in de Watergraafsmeer. Inmiddels is de Pure Markt vanuit het thuishonk Park Frankendael uitgegroeid tot één van de grootste privé georganiseerde markten van Amsterdam. De markt heeft 5 locaties binnen en buiten Amsterdam en op de grootste locatie meer dan 100 deelnemers. Sommige van de deelnemers vieren dit jaar ook hun 10 jarig jubileum. Gelijktijdig met de markt zijn zij gestart als kleine ondernemers met een droom die ze samen tot werkelijkheid hebben kunnen brengen.

Pure Markt magazine

Om bij het jubileum stil te staan is er het kleurrijke Pure Markt magazine ontwikkeld vol met smakelijke recepten, foto's, illustraties, weetjes en interviews. Deze is verkrijgbaar bij alle deelnemers op de markt. 

Deelname Vlaamsch Broodhuys

Ook Vlaamsch Broodhuys is tijdens deze speciale editie van Pure Markt uiteraard ook van de partij. Breng een bezoek aan Park Frankendael aanstaande zondag en proef de lekkerste en gezondste broden die je maar kan bedenken. Onze collega Niels adviseert je graag hierin.

 

 

 
3 December 2018
Brood bestellijst

Om op tijd uw brood en lekker voor kerst in huis te hebben, kunt u gebruik maken van de bijgaande broodbestellijst voor de feestdagen...

 

Lees verder >
 
21 September 2018
Rijden tegen Kanker 2018

Zaterdag 22 september 2018 zal alweer de derde editie van de rally ‘Rijden tegen Kanker’ plaatsvinden. Vlaamsch Broodhuys draagt graag een steentje bij! 

Lees verder >
 
20 September 2018
Terugblikken op Gastvrij Rotterdam

De editie van Gastvrij Rotterdam 2018 in Ahoy Rotterdam was een groot succes met veel nieuwe maar ook bekende gezichten...en bloemen voor Diante! 

Lees verder >