Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Met Vlaamsch Broodhuys naar Vlaamse Meester Edgard Tytgat

 
26 July 2018

Met korting naar Edgard Tytgat

De Vlaamse kunstenaar Edgard Tytgat vertelt kleine verhalen in verf vol fantasie, absurditeit en humor. Zo’n zestig jaar na de dood van Edgard Tytgat (1879 – 1957) wekt het Stedelijk Museum Schiedam het universum van deze ‘Chagall van Vlaanderen’ weer tot leven. Voor de liefhebber is dit de uitgelezen kans want nog niet eerder was zijn werk op zo’n grote schaal in Nederland te zien.

Bij Vlaamsch Broodhuys hechten wij waarde aan mooie dingen, met name wanneer ze mensen met elkaar verbinden. Daarom krijg je vanaf heden met jouw kassabon van Vlaamsch Broodhuys €2,50 korting op de entreeprijs bij het Stedelijk Museum Schiedam. De tentoonstelling loopt nog tot en met 2 september.

Meer informatie over de tentoonstelling vind je hier.

Actievoorwaarden

De korting is geldig tijdens de tentoonstelling van Edgard Tytgat en alleen op vertoon van een kassabon van Vlaamsch Broodhuys met een aankoopdatum in juli of augustus. Niet in combinatie met andere acties of kortingen, noch online inwisselbaar.

 
3 December 2018
Brood bestellijst

Om op tijd uw brood en lekker voor kerst in huis te hebben, kunt u gebruik maken van de bijgaande broodbestellijst voor de feestdagen...

 

Lees verder >
 
21 September 2018
Rijden tegen Kanker 2018

Zaterdag 22 september 2018 zal alweer de derde editie van de rally ‘Rijden tegen Kanker’ plaatsvinden. Vlaamsch Broodhuys draagt graag een steentje bij! 

Lees verder >
 
20 September 2018
Terugblikken op Gastvrij Rotterdam

De editie van Gastvrij Rotterdam 2018 in Ahoy Rotterdam was een groot succes met veel nieuwe maar ook bekende gezichten...en bloemen voor Diante! 

Lees verder >