Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Met Vlaamsch Broodhuys naar Vlaamse Meester Edgard Tytgat

 
26 July 2018

Met korting naar Edgard Tytgat

De Vlaamse kunstenaar Edgard Tytgat vertelt kleine verhalen in verf vol fantasie, absurditeit en humor. Zo’n zestig jaar na de dood van Edgard Tytgat (1879 – 1957) wekt het Stedelijk Museum Schiedam het universum van deze ‘Chagall van Vlaanderen’ weer tot leven. Voor de liefhebber is dit de uitgelezen kans want nog niet eerder was zijn werk op zo’n grote schaal in Nederland te zien.

Bij Vlaamsch Broodhuys hechten wij waarde aan mooie dingen, met name wanneer ze mensen met elkaar verbinden. Daarom krijg je vanaf heden met jouw kassabon van Vlaamsch Broodhuys €2,50 korting op de entreeprijs bij het Stedelijk Museum Schiedam. De tentoonstelling loopt nog tot en met 2 september.

Meer informatie over de tentoonstelling vind je hier.

Actievoorwaarden

De korting is geldig tijdens de tentoonstelling van Edgard Tytgat en alleen op vertoon van een kassabon van Vlaamsch Broodhuys met een aankoopdatum in juli of augustus. Niet in combinatie met andere acties of kortingen, noch online inwisselbaar.

 
9 August 2018
Album van de Maand

Ook deze maand weer een nieuwe album release die de gehele maand te horen is onze Baker's Cafés.

Lees verder >
 
26 July 2018
Met Vlaamsch Broodhuys naar Vlaamse Meester Edgard Tytgat

Vanaf heden met jouw kassabon van Vlaamsch Broodhuys €2,50 korting op de entreeprijs bij het Stedelijk Museum Schiedam.

Lees verder >
 
23 July 2018
Vlaamsch Broodhuys Middenweg geopend!

Op vrijdag 20 juli gingen de deuren open van het nieuwe Vlaamsch Broodhuys op de Middenweg in Amsterdam. Vlaamsch Broodhuys in een nieuw jasje!

Lees verder >