Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Kom genieten van onze High-Tea!

 
2 juli 2017

Elke middag kan er in onze Baker’s Cafés gekozen worden voor een High Tea of Afternoon Tea. Heb je trek in feestelijke zoetigheden? Bij de Afternoon Tea serveren we een vrolijke selectie van onze taartjes, muffins, brownies en gebak om met elkaar te delen.

Kies je voor de High Tea, dan serveren wij een uitgebreide keuze aan zowel zoete als hartige gerechten. Diverse soorten zuurdesembrood, met een combinatie van verschillende soorten hartig beleg, een huisgemaakte seizoenssoep en tot slot een selectie van de lekkerste zoetigheden uit ons assortiment.

Beide opties zijn natuurlijk inclusief een keuze uit de beste theesoorten van Betjeman en Barton; een traditioneel theemerk uit Parijs dat altijd op zoek is naar bijzondere, klassieke smaaksensaties, net als wij. Zowel de High Tea als de Afternoon Tea zijn al te reserveren vanaf twee personen, maar hoe meer hoe gezelliger. Geef bij de reservering aan om hoeveel personen het gaat en wij verzorgen de rest. Reserveren kan via deze pagina.

Profiteer nu van onze actie tijdens geheel juli & augustus: BIJ ELKE RESERVERING ONTVANG JE EEN LEUKE VERRASSING!

 
20 februari 2018
Hoera! Julius 18 jaar

Bakkerszoon Julius was gisteren jarig, er is zelfs een brood naar hem vernoemd, het Julius Spelt. Lees gauw verder waarom dit brood....

Lees verder >
 
14 februari 2018
Winnaar #LOVEWEEK

Happy Valentinesday! Deze hele week hadden we een enorm liefdevolle #LOVEWEEK in de Baker's Cafés...

Lees verder >
 
8 februari 2018
LOVE WEEK 2018

De #LOVEWEEK is van start!

Lees verder >