Image

Newsflash

Zet je moeder in het zonnetje!

06-05-2022
Zondag 8 mei is het Moederdag en daarom hebben wij op zaterdag 7 mei en zondag 8 mei weer onze heerlijke aardbeientaart in de vorm van een hart. Zet je lieve moeder extra in het zonnetje door haar te trakteren op een heerlijke hartjestaart of neem haar mee voor een gezellige high tea bij een van onze Baker's Cafés!

Ons vierde Baker's Café in Den Haag is geopend!

23-06-2022

Vandaag openen met trots ons 19e Baker's Café op de hoek van de Weissenbruchstraat en de Van Hoytemastraat in Den Haag. Het is een prachtige winkel geworden met een heerlijk terras. Het ligt op 10 minuten loopafstand van het Haagse bos, is gemakkelijk te bereiken met de bus vanaf Station Den Haag Centraal. Daarnaast is er genoeg parkeergelegenheid in de buurt. Kom jij snel kijken?

Zet je moeder in het zonnetje!

06-05-2022
Zondag 8 mei is het Moederdag en daarom hebben wij op zaterdag 7 mei en zondag 8 mei weer onze heerlijke aardbeientaart in de vorm van een hart. Zet je lieve moeder extra in het zonnetje door haar te trakteren op een heerlijke hartjestaart of neem haar mee voor een gezellige high tea bij een van onze Baker's Cafés!

Oranje boven!

22-04-2022

Woensdag 27 april is het Koningsdag en om dat groots te vieren hebben wij alleen om op dinsdag 26 april en woensdag 27 april onze heerlijke oranje tompouce. Onze oranje tompouce komt maar eens per jaar terug rond Koningsdag. Al onze Baker's Cafés zijn geopend met Koningsdag. Kom jij hem proeven?

Ons paasbrood is vernieuwd!

08-04-2022
Ons paasbrood is vernieuwd! Wij stellen de kwaliteit van onze producten voorop, vandaar dat wij na uitgebreid testen zijn uitgekomen op een nog lekkerder paasbrood van 700 gram. Hierin zit evenveel spijs als in het oude paasbrood van 1 kilo. Zo is het brood nog smeuïger en genoeg om te delen met het hele gezin!

Ken je ons nieuwste Baker's Café al?

22-03-2022

Na een aantal maanden van verbouwen is het dan eindelijk zover! Vanaf 22 maart kun je 7 dagen per week terecht bij ons prachtige gloednieuwe Baker’s Café aan de Theresiastraat in Den Haag voor het lekkerste brood, ontbijt, lunch, taartjes en nog veel meer. Kom je snel een kijkje nemen?

Vega(n) seizoensspecial

07-03-2022

Deze week is het de Nationale Week Zonder Vlees. Onze heerlijke seizoensboterham met romesco, gegrilde aubergine en dukkah is helemaal vegan. Hij is verkrijgbaar als belegde boterham en warme gegrilde boterham (vegetarisch met kaas). Onze vegetarische boterhammen zijn de boterham boerenkipsalade, baba ganoush, hummus en avocado feta. Kom jij ze proeven?

Nieuw seizoenstaartje! 

15-02-2022

Het stoofperentaartje heeft plaatsgemaakt voor een nieuwe seizoensspecial. Een heerlijk fris taartje met verse bloedsinaasappel, crème suisse en een krokante bodem. Niet alleen prachtig voor het oog maar ook heerlijk voor de maag. Vanaf nu verkrijgbaar in al onze Baker's Cafés om daar lekker te nuttigen of om mee te nemen naar huis. Geniet!

Liefdesweken bij Vlaamsch Broodhuys!

01-02-2022

Tot en met 14 februari staat Vlaamsch Broodhuys in het teken van de liefdesweken. Tijdens de liefdesweken hebben wij een ruim assortiment aan speciale producten om te geven of om samen te delen. Denk hierbij aan onze frambozen hartjestaart, in het groot en in het klein, een heerlijke chocoladetaart, ons beroemde hartjesbrood en vers gebakken hartjeskoekjes. Ontdek ons gehele aanbod in een van onze Baker's Cafés.

We zijn weer open!

26-01-2022

Onze Baker's Cafés zijn weer geopend voor een ontbijt, lunch of koffie met een lekker taartje. Wij kunnen niet wachten om je weer te ontvangen en alle blije gasten te zien in onze cafés! Ook blijft ons take out menu natuurlijk verkrijgbaar. Zien we je snel?

Ontdek onze kistjes voor thuis!

14-01-2022
Op zoek naar een lekkere traktatie of een originele lunch op werk? Of wil je iemand verrassen met lekkernijen? Neem dan onze kistjes! Verkrijgbaar in drie varianten. Namelijk, hartige boterhammen, zoete lekkernijen of een high tea. Makkelijk om mee te nemen en uit te delen vanuit het kistje. Neem contact op met een Baker's Café bij jou in de buurt.

Happy 2022!

01-01-2022

Wij wensen jullie een fantastisch 2022 toe. Ook in 2022 staan wij weer voor je klaar met de lekkerste broden en producten. Wij gaan weer vol goede moed aan de slag en we hopen jullie snel weer te verwelkomen in onze Baker's Cafés!

Proef onze culinaire oliebol!

27-12 -2021
De kerstdagen zijn weer voorbij en daarom maken onze kerstproducten plaats voor heerlijke oliebollen en appelbeignets. Onze culinaire oliebollen zijn rijkelijk gevuld met een garnituur van appelstukjes, krenten en rozijnen. Vers gebakken in onze bakkerij. Kom jij 'm gauw proeven? Het is ook mogelijk om vooraf onze oliebollen te bestellen bij een Baker's Café bij jou in de buurt.

Inspiratie voor thuis! 

09-12-2021

In de aanloop naar de feestdagen toe delen wij inspiratie voor een heerlijke borrelplank. Want wist je dat onze broden niet alleen zalig zijn bij het ontbijt of tijdens een lunch, maar ook te gebruiken bij een lekkere kaasplank. Neem bijvoorbeeld ons rogge-krenten of vijgenbrood, een ideale combinatie met kaas door het zoete van de broden. Tip! Maak de plank helemaal compleet met onze parmezaan pesto wafeltjes. Benieuwd geworden naar deze combinaties? Haal dan gauw de lekkere broden in één van onze winkels. Tot straks!

Huysgemaakte kruidnoten uit eigen bakkerij

19-11-2021
Met trots presenteren wij ons nieuwe Sintklaas product, huysgemaakt kruidnoten! Vers bereid uit eigen bakkerij met cubebe peper, citrus en een mix van geheime specerijen. Kortom, een ware traktatie! Vanaf nu zijn alle Sinterklaas producten weer verkrijgbaar in al onze Baker's Cafés. Kom je snel langs om ze te proeven? Tot gauw!

Oh, kom er eens kijken

08-11-2021
Wat een heerlijke sinterklaas lekkernijen liggen er in onze Baker's Cafés! Verras je kinderen, vrienden of familie met een banketletter, gevulde speculaas, chocolade letters of verwen hen met de traditionele kruid-, choco- of pepernoten!⁠

Wij zijn open!

29-10-2021
Zin in iets lekkers? Onze Baker's Cafes zijn weer geopend voor een heerlijke high tea! Een uitgebreide keuze aan zowel zoete als hartige gerechten om met elkaar te delen. De high tea is inclusief een keuze uit de beste theesoorten van cafecouture. Al te reserveren vanaf twee personen! Zien we je snel?

Terug in ons assortiment!

27-10-2021
Helaas is het aardbeienseizoen voorbij en zijn onze beroemde aardbeientaartjes (tijdelijk) niet meer vekrijgbaar. Maar niet getreurd, er komt een heerlijk taartje voor in de plaats! Het stoofperenseizoen is namelijk weer geopend. De hoogste tijd om ons stoofperentaartje weer te introduceren dus! Dit krokante taartje is gevuld met verse stoofperen en diverse specerijen. Kom jij snel langs om hem te proeven?

Hoera, 25 jaar Vlaamsch Broodhuys!

14-10-2021
Op 5 oktober 2021 bestond Vlaamsch Broodhuys 25 jaar. Een bijzondere mijlpaal die het hele jaar door feestelijk gevierd wordt. Na al die jaren is onze missie nog steeds om het broodlandschap van Nederland te verbeteren en met behulp van de meest pure en ambachtelijke producten bakken wij al 25 jaar het beste brood. Vier jij het jubileum met ons mee?

Ontdek ons Atelier!

27-08-2021
Zin in iets lekkers? Onze Baker's Cafes zijn weer geopend voor een heerlijke high tea! Een uitgebreide keuze aan zowel zoete als hartige gerechten om met elkaar te delen. De high tea is inclusief een keuze uit de beste theesoorten van cafecouture. Al te reserveren vanaf twee personen! Zien we je snel?

Terug van weggeweest!

17-09-2021

Goed nieuws! Het vijgenseizoen is van start gegaan en dat betekent dat onze vijgentaartjes weer in de Baker's Cafés liggen. Een heerlijk krokant taartje met frangipane en verse vijgen, kom jij hem snel proeven in een van onze winkels?

High tea time

27-08-2021
Zin in iets lekkers? Onze Baker's Cafes zijn weer geopend voor een heerlijke high tea! Een uitgebreide keuze aan zowel zoete als hartige gerechten om met elkaar te delen. De high tea is inclusief een keuze uit de beste theesoorten van cafecouture. Al te reserveren vanaf twee personen! Zien we je snel?

Appeltaart

11-08-2021
Een appeltaart moet uitblinken in eenvoud. Eigenlijk zoals je grootmoeder hem vroeger bakte: barstens vol met appelen! Het geheim van een perfecte appeltaart? De juiste zoetzuurbalans van de appels. Deze hebben we gevonden in de LOLA appels (100% van Hollandse bodem). Verder gebruiken we gewelde rozijnen en specerijen als kaneel. Over de taart strooien we de Moscovado rietsuiker. In de Harde Wener zanddeegbodem gebruiken we wederom de Moscovado rietsuiker en roomboter. Na het bakken is de bodem zacht, maar toch heerlijk krokant.

Ons nieuwe bier: Vlaamsch Blond

27-07-2021
Dimitri Roels: "Iedereen kent mijn voorkeur voor blond en smaak. Alleen het beste is goed genoeg en dat vind je terug in Vlaamsch Blond. Ons nieuwe bier is ambachtelijk gebrouwen (i.s.m. Brouwerij Noordt) met vier soorten graan: spelt, tarwe, rogge en haver. In deze unieke meergranen combinatie herken je de aromatische en vertrouwde smaak van ons brood terug. In België zijn ze gek op bier en daarom toasten de Vlamingen niet een, maar twee keer! Eerst bij de toast en dan nog een keer als het glas leeg is."⁠ ⁠ Santé!

Schiedam is 7 dagen per week geopend!

16-07-2021

Terug naar waar het allemaal begon. We noemen het “Atelier” ook wel ons Schiedamse kindje. Wat begon als een pop-up variant, is uitgegroeid tot een volwaardig Baker’s Café: misschien wel de allermooiste winkel ooit gebouwd.

We zijn direct na de opening door de Schiedammers in de armen gesloten, en willen er nooit meer weg. Vanaf heden zijn we 7 dagen per week geopend voor vers brood, taartjes en Dimitri’s favorieten aan de Korte Haven 5 in Schiedam. Tot snel!

Vlaamsch Broodhuys terug in Haarlem!

09-07-2021
Met Traiteur Olivijn hebben we de handen ineen geslagen. Vanaf 9 juli kan iedereen er terecht voor ons verse brood op vrijdag en zaterdag!

Traiteur Olivijn is een specialistische, exclusieve winkel in Haarlem. Het assortiment bestaat uit producten die eigenaren Menno Post en Saskia de Wal (eigenaren van gelijknamig sterrenrestaurant Olivijn) helemaal te gek vinden. Van kroketten tot kaviaar, en van kaas tot kunst. En uiteraard vers brood van Vlaamsch Broodhuys. Ga je snel eens langs?

Chocofans opgelet!

01-06-2021

Vanaf nu in onze Baker's Cafés: Melkchocolade popcorn caramel geselecteerd door Dimitri. Deze ambachtelijke popcorn komt van Urban Cacao. Met een uniek en traceerbaar boer-tot-chef proces, waarbij duurzaamheid voorop staat, is het met deze chocolade ook nog eens verantwoord genieten. Let op: onweerstaanbaar lekker. Je eet je vingers er bij op!

Word jij onze nieuwe collega?

21-06-2021

Als allround horecamedewerker bij Vlaamsch Broodhuys ben je hét visitekaartje van ons Baker’s Café. Tijdens je inwerkperiode leer je alles over onze producten. Naast het bereiden van Dimitri’s boterhamen en drankjes, kom je alles te weten over ons prachtige brood en patisserie. Na twee weken ben je er klaar voor: je bent nu een echte broodambassadeur! Enthousiast geworden? Bekijk onze openstaande vacatures!

Time for music!

01-06-2021

Happiness is the smell of freshly baked bread, coffee.. and music! Het belangrijkste is dat iedereen geniet van onze producten. Het gevoel dat wij met het Vlaamsch Broodhuys willen overbrengen, hoor je terug in de muziek in onze Baker's Cafés. Met onze gloednieuwe playlist kun je dit gevoel ook een beetje mee naar huis nemen! Heerlijk voor een rustige start van je dag, terwijl je geniet van je brood, taartje en/of koffie van Vlaamsch Broodhuys. De lijst wordt maandelijks aangevuld met de favorieten van Dimitri. Ga jij ons volgen?

Haal alles in huis voor een heerlijk lang Pinksterweekend!

28-05-2021

Kom langs in één van onze Baker's Cafés om al je lekkers in huis te halen. Brood voor bij het ontbijt, lunch of borrel. Vergeet ook niet iets voor bij de koffie of dessert! Liever er op uit? Kom langs voor een high tea bij ons op het terras!

Het is bijna moederdag!

04-05-2021

Zondag 9 mei is het Moederdag. Een speciale dag om jouw lieve moeder eens extra in het zonnetje te zetten! Onze tip? Verwen haar met een ambachtelijke aardbeientaart gebakken in de vorm van een groot hart, gemaakt met Lambada aardbeien van de koude grond en romige crème patissier.

Onze terrassen gaan weer open!

26-04-2021

Yes, we mogen weer! Vanaf 28 april zijn de terrassen van onze Baker's Cafés weer geopend om jou te ontvangen. Wij staan te springen om jullie weer de lekkerste gerechten te mogen serveren (buiten) op onze terrassen tussen 12:00 en 17:00. Tot gauw!

Thuis royaal genieten!

12-04-2021

Ook dit jaar kleurt de heerlijke tompouce van het Vlaamsch Broodhuys rond Koningsdag weer oranje bij al onze Baker’s Cafés en in verschillende shop-in-shops! De tompoucen zijn verkrijgbaar tussen 23 en 27 april. Deze moet je echt geproefd hebben! Zien we je snel?

Easter is coming !!

23-03-2021

Zo hebben we onder andere ons heerlijke paasbrood. Een honderd procent pure amandelspijs, pistachenootjes, zachte sinaasappelstukjes, sultana rozijnen en een krokante amandelkorst… Kom langs om het lekkerste Paasbrood te proeven en neem er alvast eentje mee!⁠

Image
Vlaamsch broodhuys instagram
Tag ons
in je fotos
Blijf altijd op de hoogte, volg ons op instagram
@vlaamschbroodhuys

Kom bij ons lunchen of haal iets voor onderweg
Image
Geniet thuis van onze producten
Image

Wil jij werken met de
mooiste producten?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde bakkers, patissier, baker’s cafes medewerkers en meer om ons bedrijf te laten groeien en onze ambachtelijke cultuur te verspreiden naar nieuwe steden en landen.
Image