Image

Newsflash

We gaan vernieuwen: Van Woustraat 78h

09-04-2024
We gaan vanaf 15 april ons Baker's Café aan de Van Woustraat vernieuwen.
Voor uw dagelijkse heerlijke brood bent u van 15 t/m 18 april van harte welkom in
een van onze 7 andere Baker's Cafés in Amsterdam.
Tot de heropening op vrijdag 19 april!

Pasen vier je bij Vlaamsch Broodhuys

19-03-24
Reserveer daarom op tijd voor een Paas- lunch, brunch, ontbijt, high-tea of borrel. Loop om te reserveren gerust even bij ons binnen of bel naar je favoriete Baker’s Café. Of haal alles in huys voor een compleet Paas ontbijt! Vul onze Paasbestellijst in met uw favorieten producten en wees ervan gegarandeerd van een heerlijk Paasfeest. 

Openingstijden tijdens Pasen

05-03-2024
Op Goede Vrijdag & zaterdag zijn onze Baker's Cafés geopend van 08:00 tot 17:00 uur.
Op Eerste & Tweede Paasdag zijn onze Baker's Cafés geopend van 09:00 tot 17:00 uur. 
Onze winkels aan de Nachtegaalstraat (Utrecht), Meent (Rotterdam), Elandsgracht (Amsterdam),Frederik Hendriklaan (Den Haag) en de Theresiastraat (Den Haag) zijn deze dagen tot 18:00 geopend.

Ons huysgemaakte paasbrood

28-02-24
Geen Paasontbijt is compleet zonder het paasbrood van het Vlaamsch Broodhuys! Elk jaar zijn onze huisgemaakte paasbroden een groot succes. Dankzij de heerlijke combinatie van ingrediënten, waaronder 100% amandelspijs, pistachenootjes, zachte sinaasappelstukjes en sultanarozijnen, krijgt het brood een krokante amandelkorst. Onmisbaar voor het feestelijke paasontbijt of de gezellige paasbrunch.

Onze openingstijden zijn uitgebreid.

19-02-2024
Vanaf maandag 19 februari zijn onze Baker's Cafés aan de Elandsgracht (Amsterdam), Frederik Hendriklaan (Den Haag) Theresiastraat (Den Haag) & Meent (Rotterdam) geopend tot 18:00 uur. Zo kunt u nog langer genieten bij het Vlaamsch Broodhuys!

Oeteldonkers opgelet!

08-02-24
Ons Baker's Café aan de Vughterstraat in Oeteldonk is gedurende Carnaval geopend. We zijn zaterdag open toto 17:00 uur en zondag t/m dinsdag tot 15:00 uur. Wij maken speciaal voor jullie heerlijke Oeteldonksetompoucen in de driekleur rood-wit-geel. Bestel je brood of boterhammen en haal de bestelling direct op en skip de rij.

Geniet van ons Valentijns Assortiment

06-02-2024

Vanaf vandaag zijn onze Frambozentaartjes in de vorm van een hart voor Valentijnsdag te verkrijgen in onze Baker's Cafés.  ‘Rumiloba’ frambozen als een flan gebakken in een krokante bodem, heerlijk om te delen. Maak daarom je geliefde blij met onze Valentijnstaart. 

Reserveer op tijd voor Valentijn!

04-02-24
Bij Vlaamsch Broodhuys vier je Valentijn met je geliefde. Reserveer daarom op tijd voor een Valentijn- lunch, brunch, ontbijt, high-tea of borrel. Loop dan gerust even bij ons binnen of bel even naar de bakkerij of naar je favoriete Baker’s Café. 

Blue zones

17-01-2024

Er zijn wereldwijd vijf gebieden waar mensen gemiddeld veel ouder worden, soms ouder dan 100 jaar! Een van de populaire aspecten in de Blue Zones is dat de mensen daar zuurdesembrood eten. Wij bij het Vlaamsch Broodhuys maken zuurdesembrood sinds 1996 en wordt door onze bakkers gezien als het hart van de bakkerij. De fermentatie ontstaan namelijk door melkzuurbacteriën. Van gefermenteerde producten wordt gezegd dat ze een positieve bijdrage leveren aan bacteriën in je darmen, waarbij ze suikers en eiwitten (gluten) afbreken. Dit maakt het brood zeer voedzaam, waardoor je er minder van nodig hebt
 
 Bekijk hier waarom het zuurdesem in de Blue zones zo populair is.

Ons zuurdesem brood

15-01-2024

Bij Vlaamsch Broodhuys koesteren we gezondheid en authenticiteit. Ons zuurdesembrood, gebakken met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, biedt niet alleen een onvergetelijke smaakervaring maar is ook nog eens heel gezond. Het natuurlijke fermentatieproces verhoogt de verteerbaarheid en voedingswaarde, terwijl het de opname van belangrijke voedingsstoffen bevordert. Geniet van het beste voor jezelf met elk overheerlijk stuk zuurdesembrood.

Vlaamsch Broodhuys content dag!

07-12-2023

Gisteren bruiste het bij Vlaamsch Broodhuys van creativiteit en inspiratie tijdens een winterse fotoshoot! Een dag gewijd aan het vastleggen van nieuwe beelden die de essentie van ons ambacht en onze passie voor brood vangen. Wil je weten waar deze nieuwe content over gaat? Hou dan onze socials in de gaten! Binnenkort onthullen we de resultaten van deze betoverende dag!

Ons huysgemaakte kerstbrood

06-12-2023

Geen kerst is compleet zonder het kerstbrood van Vlaamsch Broodhuys! Elk jaar zijn onze huisgemaakte kerstbroden een groot succes. Dankzij de heerlijke combinatie van ingrediënten, waaronder 100% amandelspijs, pistachenootjes, zachte sinaasappelstukjes en sultanarozijnen, krijgt het brood een krokante amandelkorst. Onmisbaar voor het feestelijke kerstontbijt of de gezellige kerstbrunch. Bovendien is het een perfect cadeau onder de kerstboom! ⁠

Vlaamsch Broodhuys Weissenbruchstraat

04-12-2023

Een zonnige zaterdag bij Vlaamsch Broodhuys op de Weissenbruchstraat! Afgelopen weekend hebben we onze Baker's Cafe in het stralende middelpunt geplaatst en de buurt laten kennismaken met de heerlijke wereld van Vlaamsch Broodhuys. Met een smaakvolle proefplank gevuld met allerlei lekkernijen hebben we onze gasten laten genieten van de unieke smaken die ons ambachtelijke brood en gebak te bieden hebben. Bedankt aan iedereen die deel uitmaakte van deze feestelijke dag en samen met ons genoot van een culinair avontuur!

Johan Cruyff Foundation

22-11-2023

Op 20 november 2023 vond het Johan Cruyff Gala "Koken met een Doel" plaats. Dit jaar bundelden Dimitri en Diante hun krachten om bij te dragen aan dit prachtige initiatief van de Johan Cruyff Foundation. Onder de bezielende leiding van Jonnie en Thérèse Boer creëerden alle gasten van dit evenement een onvergetelijke culinaire ervaring. Als blijk van waardering voor de inzet van alle gasten, stopten we in de goodiebags een Vlaamsch Broodhuys Christophe Pavé en een koffiekaart cadeau. Bij Vlaamsch Broodhuys hechten we veel waarde aan het ondersteunen van goede doelen, en "Koken met een Doel" sluit naadloos aan bij onze missie. Elke dag, overal, echt genieten!

Oh kom maar eens kijken...

20-11-2023

De Sint is aangekomen en heeft het hele land in feeststemming gebracht! Met zijn vrolijke pieten en vertrouwde paard trok Sinterklaas zaterdag door het land, waar enthousiaste kinderen vol verwachting langs de straten stonden om de goedheiligman te verwelkomen. Zo ook bij ons in Schiedam, het was een waar festijn. Families genoten van de gezellige pieten na het verwelkomen van Sinterklaas. Nog geen genoeg gekregen van de sinterklaas lekkernijen? Geniet van de unieke smaken bij Vlaamsch Broodhuys, waar de magie van het feest tot leven komt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nieuw seizoenstaartje

13-11-2023

Het Vijgentaartje heeft plaatsgemaakt voor een nieuwe seizoensspecial. Een heerlijk fris taartje met verse bloedsinaasappel, crème suisse en een krokante bodem. Niet alleen prachtig voor het oog maar ook heerlijk voor de maag. Vanaf nu verkrijgbaar in al onze Baker's Cafés om daar lekker te nuttigen of om mee te nemen naar huis. Enjoy!

Ons sint assortiment met nieuwe producten is terug!

18-10-2023

De sint is nog niet in het land maar ons sint-assortiment ligt al onze Baker's Cafés! Geniet nu van onze huysgemaakte kruidnoten, gevuld speculaas, pepernoten, onze nieuwe S-kruidkoek overgoten met Alunga melk chocolade en Ocoa pure chocolade en nog veel meer lekkers. Voor ons kan genieten van het sinterklaas niet vroeg genoeg beginnen!

De marathon van Amsterdam

15-10-2023

Dit weekend was de marathon van Amsterdam! De enorm gezellige en drukke start en finish was in het Olympisch stadion. Daarom was het bij Vlaamsch Broodhuys Stadionplein gezellig druk, vanaf 7 uur 's ochtends, stonden wij klaar voor alle renners en supporters met koffie, thee en ontbijtjes. Buiten bij onze Vlaamsch Broodhuys kraam kon iedereen even opwarmen met een koffie en thee. Het was een groot succes! We willen alle hardlopers feliciteren met deze prestatie.

Nieuw seizoenstaartje!

13-10-2023

 De herfst is nu echt begonnen en dat betekent dat het tijd is voor iets warms, gezelligs en oh-zo-lekker!  Vanaf vandaag zijn onze heerlijke stoofperentaartjes weer terug in onze Baker's Cafés. Perfect voor de koudere dagen die voor ons liggen!

Laat je verleiden door de warme aroma's van deze verrukkelijke traktatie, met sappige stoofperen die zijn ingekapseld in een smeuïge, boterachtige korst. Dus kom gezellig langs en geniet binnen lekker warm in een van onze Baker’s Cafés van een kopje koffie en een stoofperentaartje, of neem er een paar mee om thuis van te smullen. Laat de herfst maar komen! 

Woensdagmiddag Vibes

27-09-2023

Niets breekt de week beter dan een heerlijke lunch in een van onze gezellige Baker’s Cafés! Het is al een maand geleden dat we onze gloednieuwe menukaart hebben gelanceerd. Laat ons weten welke gerechten je favoriet zijn en welke nieuwe smaken je hebt ontdekt. Samen maken we elke lunch een feestje met onze heerlijke boterhammen, salades en gegrilde boterhammen!

Feestelijke heropening van 'De Fred'

13-09-23

Afgelopen zaterdag was het feest in Den Haag, want de gezellige winkelstraat 'De Fred' heropende! Natuurlijk waren wij met ons Baker’s Café aan de Frederik Hendriklaan 100 van de partij en trakteerden de hele dag door op Dimitri’s Boterhammen en andere heerlijke lekkernijen om te proeven!

Picnic fans opgelet!

10-08-2023

Het ambachtelijke brood van Vlaamsch Broodhuys is vanaf vandaag ook verkrijgbaar bij de Supermarkt op wielen; Picnic. Zij bezorgen in meer dan 120 plaatsen in Nederland en hierdoor is het mogelijk dat onze heerlijke broden bij jou aan de deur kunnen worden geleverd. Je kunt nu eenvoudig de producten van Vlaamsch Broodhuys bestellen via de Picnic-app. Geniet van het gemak en kijk op de Picnic-app voor meer informatie.

Verwen jezelf met een lekker zomers taartje.

13-07-2023
Verwen jezelf met een lekker zomers taartje. Zoals onze aardbei, citroen, mango of noten taartjes. Heerlijk om te delen maar uiteraard ook om zelf lekker op te eten!

Geniet van onze heerlijke ijskoffie!

21-06-2023

Het is warm buiten. Wat is lekkerder met dit lekkere weer dan een heerlijke ijskoffie op ons terras? Onze koffiebonen zijn met zorg samengesteld en geroosterd door Bocca Coffee Roasters.

Kom bij ons genieten van Vaderdag!

13-06-2023
Aanstaande zondag is het Vaderdag! Speciaal om je vader in het zonnetje te zetten (met dit heerlijke zomer weer) hebben wij ijskoude Vlaamsch Blond voor jullie klaar staan. Zien we je zondag?

Dimitri Roels is vandaag jarig!

24-05-2023

Happy b'day! Founding father van Vlaamsch Broodhuys, Dimitri Roels, master bakker en chef Dimitri is vandaag jarig! Gefeliciteerd!!⁠

Dit weekend is het Moederdag!

10-05-2023
Speciaal voor alle lieve moeders hebben we onze aardbeientaartjes zaterdag en zondag in de vorm van een hart. Hij is verkrijgbaar in 9cm en 18cm. Kom jij hem proeven?

Kom jij ons Baker's Café team versterken?

01-05-2023
Ben jij de standaard baantjes zat en wil jij nieuwe skills leren en jezelf ontwikkelen? Word onderdeel van de Vlaamsch Broodhuys familie door te solliciteren.

In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Schiedam & Den Bosch.

Vanaf 26 april hebben wij Oranje Tompoucen.

21-04-2023
De oranje tompouce is er maar één keer per jaar dus mis hem niet. Wij zijn met koningsdag ook geopend voor andere heerlijke taartjes, broden, koffie en belegde boterhammen.

Ons aardbeientaartje is vanaf vrijdag weer terug!

19-04-2023
De lente is van start. En dat betekent dat het aardbeienseizoen weer begonnen is en daarom zijn onze aardbeientaartjes weer terug in ons assortiment! Hij is verkrijgbaar in 9cm en 18cm. Kom jij hem proeven?

Ons verse brood is niet meer te verkrijgen bij Urban Bakery.

30-03-2023
Vanaf heden is ons verse brood niet meer te verkrijgen bij Urban Bakery aan de Voorburgstraat 217-219 in Rotterdam. In onze eigen Baker's Cafés voor zien we je graag 7 dagen per week van het complete Vlaamsch Broodhuys aanbod dat je van ons gewend bent.

Het paasbrood is terug!

18-03-2023
Hoe eet jij je paasbrood? Sommige mensen halen de spijs eruit en smeren het over het brood, andere eten de spijs en het brood van elkaar. In vedergeval is hij vanaf deze week weer te verkrijgen in al onze Baker's Cafés!

Happy Valentine!

14-02-2023

Als je houdt van van klein hartje.... Dan zijn onze frambozenharttaartjes misschien wel de ideale oplossing om te delen met je geliefde.

Het Valentijnsassortiment is terug!

07-02-2023

Vanaf vandaag tot en met 14 februari is ons Valentijnsassortiment weer terug. Reserveer alvast voor de liefdesproducten voor jouw geliefde. Of reserveer alvast een plekje voor een heerlijke lunch met je geliefde.

We gaan verbouwen!

15-01-2023

Ons Baker's Café aan de Elandsgracht gaat vernieuwen. Voor dagelijkse heerlijke brood bent u tijdelijk van harte welkom in 1 van onze andere 7 Baker's Cafés in Amsterdam.

We zullen op dinsdag 31 januari heropenen.

Deze moet je echt geproefd hebben!

26-12-2022

Ook dit jaar zijn Vlaamsch Broodhuys’ beroemde culinaire oliebollen weer verkrijgbaar bij al onze Baker’s Cafés. Onze oliebollen zijn vers gebakken uit eigen bakkerij en verkrijgbaar met en zonder garnituur van krenten, rozijnen en appelstukjes.⁠ ⁠

Proef ons vernieuwde kerstbrood

06-12-2022

Ons kerstbrood is terug in een vernieuwde 700 gram variant. Dit rijk gevulde kerstbrood is bereid met 100% amandelspijs, pistachenootjes, zachte sinaasappel stukjes, sultanarozijnen en een krokante amandel korst en onmisbaar bij het kerstontbijt of de kerstbrunch. Ook perfect als cadeau onder de kerstboom! ⁠

Lekker borrelen op pakjesavond?

01-12-2022
Haal ons kruidenboterbrood in huis! Dit heerlijke brood is verkrijgbaar in onze Baker's Cafés van vrijdag tot en met zondag.⁠ Je hoeft het alleen nog maar zelf eventjes op te warmen in de oven en daarna is hij heerlijk om te delen met familie en vrienden.

Huysgemaakte kruidnoten

22-11-2022

Dit jaar zijn onze huysgemaakte kruidnoten uit eigen bakkerij met cubebe peper, citrus en een mix van geheime specerijen, weer in ons assortiment te vinden. Ook hebben we chocolade kruidnoten waar je niet vanaf kan blijven en heerlijke pepernoten. Heb jij ze al geproefd?

Heerlijke chocolade met de Sint

14-11-2022
Bij Sinterklaas kan een chocoladeletter natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben een mooie chocolade S van melk chocolade met hazelnoot. Naast de chocoladeletters hebben we dit jaar ook met de Sint: Huysgemaakte kruidnoten, (Amandel) Speculaas, Roomboter amandelstaaf, Gevulde speculaas en Chocolade kruidnoten.

Maak je lunchpauze speciaal!

02-09-2022

Maak je werkdag of schooldag een stukje leuker met een heerlijke lunch van Vlaamsch Broodhuys! Haal jouw favoriete brood met een van onze salades of haal een lekker makkelijk een van onze to go producten. We hebben heerlijke boterhammen, melts, , viennoiserie, smoothies en nog veel meer. Zien we je snel?

Ga jij deze zomer picknicken?

22-07-2022
Ben jij op zoek naar een leuke activiteit deze zomer? Ga gezellig picknicken in het park, op het strand of natuurlijk gewoon thuis. Wij hebben alles in huys voor een geslaagde picknick. Zo hebben we bijvoorbeeld heerlijke zoete en hartige kistjes die je makkelijk mee kunt nemen. Daarnaast kan je natuurlijk ook zelf je picknickpakket samenstellen met onze broden, salades, smoothies en Dimitri's Favorieten. Fijne zomer!

Ons vierde Baker's Café in Den Haag is geopend!

23-06-2022

Vandaag openen met trots ons 19e Baker's Café op de hoek van de Weissenbruchstraat en de Van Hoytemastraat in Den Haag. Het is een prachtige winkel geworden met een heerlijk terras. Het ligt op 10 minuten loopafstand van het Haagse bos, is gemakkelijk te bereiken met de bus vanaf Station Den Haag Centraal. Daarnaast is er genoeg parkeergelegenheid in de buurt. Kom jij snel kijken?

Zet je moeder in het zonnetje!

06-05-2022
Zondag 8 mei is het Moederdag en daarom hebben wij op zaterdag 7 mei en zondag 8 mei weer onze heerlijke aardbeientaart in de vorm van een hart. Zet je lieve moeder extra in het zonnetje door haar te trakteren op een heerlijke hartjestaart of neem haar mee voor een gezellige high tea bij een van onze Baker's Cafés!

Oranje boven!

22-04-2022

Woensdag 27 april is het Koningsdag en om dat groots te vieren hebben wij alleen om op dinsdag 26 april en woensdag 27 april onze heerlijke oranje tompouce. Onze oranje tompouce komt maar eens per jaar terug rond Koningsdag. Al onze Baker's Cafés zijn geopend met Koningsdag. Kom jij hem proeven?

Ons paasbrood is vernieuwd!

08-04-2022
Ons paasbrood is vernieuwd! Wij stellen de kwaliteit van onze producten voorop, vandaar dat wij na uitgebreid testen zijn uitgekomen op een nog lekkerder paasbrood van 700 gram. Hierin zit evenveel spijs als in het oude paasbrood van 1 kilo. Zo is het brood nog smeuïger en genoeg om te delen met het hele gezin!

Ken je ons nieuwste Baker's Café al?

22-03-2022

Na een aantal maanden van verbouwen is het dan eindelijk zover! Vanaf 22 maart kun je 7 dagen per week terecht bij ons prachtige gloednieuwe Baker’s Café aan de Theresiastraat in Den Haag voor het lekkerste brood, ontbijt, lunch, taartjes en nog veel meer. Kom je snel een kijkje nemen?

Vega(n) seizoensspecial

07-03-2022

Deze week is het de Nationale Week Zonder Vlees. Onze heerlijke seizoensboterham met romesco, gegrilde aubergine en dukkah is helemaal vegan. Hij is verkrijgbaar als belegde boterham en warme gegrilde boterham (vegetarisch met kaas). Onze vegetarische boterhammen zijn de boterham boerenkipsalade, baba ganoush, hummus en avocado feta. Kom jij ze proeven?

Nieuw seizoenstaartje!

15-02-2022

Het stoofperentaartje heeft plaatsgemaakt voor een nieuwe seizoensspecial. Een heerlijk fris taartje met verse bloedsinaasappel, crème suisse en een krokante bodem. Niet alleen prachtig voor het oog maar ook heerlijk voor de maag. Vanaf nu verkrijgbaar in al onze Baker's Cafés om daar lekker te nuttigen of om mee te nemen naar huis. Geniet!

Liefdesweken bij Vlaamsch Broodhuys!

01-02-2022

Tot en met 14 februari staat Vlaamsch Broodhuys in het teken van de liefdesweken. Tijdens de liefdesweken hebben wij een ruim assortiment aan speciale producten om te geven of om samen te delen. Denk hierbij aan onze frambozen hartjestaart, in het groot en in het klein, een heerlijke chocoladetaart, ons beroemde hartjesbrood en vers gebakken hartjeskoekjes. Ontdek ons gehele aanbod in een van onze Baker's Cafés.

We zijn weer open!

26-01-2022

Onze Baker's Cafés zijn weer geopend voor een ontbijt, lunch of koffie met een lekker taartje. Wij kunnen niet wachten om je weer te ontvangen en alle blije gasten te zien in onze cafés! Ook blijft ons take out menu natuurlijk verkrijgbaar. Zien we je snel?

Ontdek onze kistjes voor thuis!

14-01-2022
Op zoek naar een lekkere traktatie of een originele lunch op werk? Of wil je iemand verrassen met lekkernijen? Neem dan onze kistjes! Verkrijgbaar in drie varianten. Namelijk, hartige boterhammen, zoete lekkernijen of een high tea. Makkelijk om mee te nemen en uit te delen vanuit het kistje. Neem contact op met een Baker's Café bij jou in de buurt.

Happy 2022!

01-01-2022

Wij wensen jullie een fantastisch 2022 toe. Ook in 2022 staan wij weer voor je klaar met de lekkerste broden en producten. Wij gaan weer vol goede moed aan de slag en we hopen jullie snel weer te verwelkomen in onze Baker's Cafés!

Proef onze culinaire oliebol!

27-12 -2021
De kerstdagen zijn weer voorbij en daarom maken onze kerstproducten plaats voor heerlijke oliebollen en appelbeignets. Onze culinaire oliebollen zijn rijkelijk gevuld met een garnituur van appelstukjes, krenten en rozijnen. Vers gebakken in onze bakkerij. Kom jij 'm gauw proeven? Het is ook mogelijk om vooraf onze oliebollen te bestellen bij een Baker's Café bij jou in de buurt.

Inspiratie voor thuis! 

09-12-2021

In de aanloop naar de feestdagen toe delen wij inspiratie voor een heerlijke borrelplank. Want wist je dat onze broden niet alleen zalig zijn bij het ontbijt of tijdens een lunch, maar ook te gebruiken bij een lekkere kaasplank. Neem bijvoorbeeld ons rogge-krenten of vijgenbrood, een ideale combinatie met kaas door het zoete van de broden. Tip! Maak de plank helemaal compleet met onze parmezaan pesto wafeltjes. Benieuwd geworden naar deze combinaties? Haal dan gauw de lekkere broden in één van onze winkels. Tot straks!

Huysgemaakte kruidnoten uit eigen bakkerij

19-11-2021
Met trots presenteren wij ons nieuwe Sintklaas product, huysgemaakt kruidnoten! Vers bereid uit eigen bakkerij met cubebe peper, citrus en een mix van geheime specerijen. Kortom, een ware traktatie! Vanaf nu zijn alle Sinterklaas producten weer verkrijgbaar in al onze Baker's Cafés. Kom je snel langs om ze te proeven? Tot gauw!

Oh, kom er eens kijken

08-11-2021
Wat een heerlijke sinterklaas lekkernijen liggen er in onze Baker's Cafés! Verras je kinderen, vrienden of familie met een banketletter, gevulde speculaas, chocolade letters of verwen hen met de traditionele kruid-, choco- of pepernoten!⁠

Wij zijn open!

29-10-2021
Zin in iets lekkers? Onze Baker's Cafes zijn weer geopend voor een heerlijke high tea! Een uitgebreide keuze aan zowel zoete als hartige gerechten om met elkaar te delen. De high tea is inclusief een keuze uit de beste theesoorten van cafecouture. Al te reserveren vanaf twee personen! Zien we je snel?

Terug in ons assortiment!

27-10-2021
Helaas is het aardbeienseizoen voorbij en zijn onze beroemde aardbeientaartjes (tijdelijk) niet meer vekrijgbaar. Maar niet getreurd, er komt een heerlijk taartje voor in de plaats! Het stoofperenseizoen is namelijk weer geopend. De hoogste tijd om ons stoofperentaartje weer te introduceren dus! Dit krokante taartje is gevuld met verse stoofperen en diverse specerijen. Kom jij snel langs om hem te proeven?

Hoera, 25 jaar Vlaamsch Broodhuys!

14-10-2021
Op 5 oktober 2021 bestond Vlaamsch Broodhuys 25 jaar. Een bijzondere mijlpaal die het hele jaar door feestelijk gevierd wordt. Na al die jaren is onze missie nog steeds om het broodlandschap van Nederland te verbeteren en met behulp van de meest pure en ambachtelijke producten bakken wij al 25 jaar het beste brood. Vier jij het jubileum met ons mee?

Ontdek ons Atelier!

27-08-2021
Zin in iets lekkers? Onze Baker's Cafes zijn weer geopend voor een heerlijke high tea! Een uitgebreide keuze aan zowel zoete als hartige gerechten om met elkaar te delen. De high tea is inclusief een keuze uit de beste theesoorten van cafecouture. Al te reserveren vanaf twee personen! Zien we je snel?

Terug van weggeweest!

17-09-2021

Goed nieuws! Het vijgenseizoen is van start gegaan en dat betekent dat onze vijgentaartjes weer in de Baker's Cafés liggen. Een heerlijk krokant taartje met frangipane en verse vijgen, kom jij hem snel proeven in een van onze winkels?

High tea time

27-08-2021
Zin in iets lekkers? Onze Baker's Cafes zijn weer geopend voor een heerlijke high tea! Een uitgebreide keuze aan zowel zoete als hartige gerechten om met elkaar te delen. De high tea is inclusief een keuze uit de beste theesoorten van cafecouture. Al te reserveren vanaf twee personen! Zien we je snel?

Appeltaart

11-08-2021
Een appeltaart moet uitblinken in eenvoud. Eigenlijk zoals je grootmoeder hem vroeger bakte: barstens vol met appelen! Het geheim van een perfecte appeltaart? De juiste zoetzuurbalans van de appels. Deze hebben we gevonden in de LOLA appels (100% van Hollandse bodem). Verder gebruiken we gewelde rozijnen en specerijen als kaneel. Over de taart strooien we de Moscovado rietsuiker. In de Harde Wener zanddeegbodem gebruiken we wederom de Moscovado rietsuiker en roomboter. Na het bakken is de bodem zacht, maar toch heerlijk krokant.

Ons nieuwe bier: Vlaamsch Blond

27-07-2021
Dimitri Roels: "Iedereen kent mijn voorkeur voor blond en smaak. Alleen het beste is goed genoeg en dat vind je terug in Vlaamsch Blond. Ons nieuwe bier is ambachtelijk gebrouwen (i.s.m. Brouwerij Noordt) met vier soorten graan: spelt, tarwe, rogge en haver. In deze unieke meergranen combinatie herken je de aromatische en vertrouwde smaak van ons brood terug. In België zijn ze gek op bier en daarom toasten de Vlamingen niet een, maar twee keer! Eerst bij de toast en dan nog een keer als het glas leeg is."⁠ ⁠ Santé!

Schiedam is 7 dagen per week geopend!

16-07-2021

Terug naar waar het allemaal begon. We noemen het “Atelier” ook wel ons Schiedamse kindje. Wat begon als een pop-up variant, is uitgegroeid tot een volwaardig Baker’s Café: misschien wel de allermooiste winkel ooit gebouwd.

We zijn direct na de opening door de Schiedammers in de armen gesloten, en willen er nooit meer weg. Vanaf heden zijn we 7 dagen per week geopend voor vers brood, taartjes en Dimitri’s favorieten aan de Korte Haven 5 in Schiedam. Tot snel!

Vlaamsch Broodhuys terug in Haarlem!

09-07-2021
Met Traiteur Olivijn hebben we de handen ineen geslagen. Vanaf 9 juli kan iedereen er terecht voor ons verse brood op vrijdag en zaterdag!

Traiteur Olivijn is een specialistische, exclusieve winkel in Haarlem. Het assortiment bestaat uit producten die eigenaren Menno Post en Saskia de Wal (eigenaren van gelijknamig sterrenrestaurant Olivijn) helemaal te gek vinden. Van kroketten tot kaviaar, en van kaas tot kunst. En uiteraard vers brood van Vlaamsch Broodhuys. Ga je snel eens langs?

Chocofans opgelet!

01-06-2021

Vanaf nu in onze Baker's Cafés: Melkchocolade popcorn caramel geselecteerd door Dimitri. Deze ambachtelijke popcorn komt van Urban Cacao. Met een uniek en traceerbaar boer-tot-chef proces, waarbij duurzaamheid voorop staat, is het met deze chocolade ook nog eens verantwoord genieten. Let op: onweerstaanbaar lekker. Je eet je vingers er bij op!

Word jij onze nieuwe collega?

21-06-2021

Als allround horecamedewerker bij Vlaamsch Broodhuys ben je hét visitekaartje van ons Baker’s Café. Tijdens je inwerkperiode leer je alles over onze producten. Naast het bereiden van Dimitri’s boterhamen en drankjes, kom je alles te weten over ons prachtige brood en patisserie. Na twee weken ben je er klaar voor: je bent nu een echte broodambassadeur! Enthousiast geworden? Bekijk onze openstaande vacatures!

Time for music!

01-06-2021

Happiness is the smell of freshly baked bread, coffee.. and music! Het belangrijkste is dat iedereen geniet van onze producten. Het gevoel dat wij met het Vlaamsch Broodhuys willen overbrengen, hoor je terug in de muziek in onze Baker's Cafés. Met onze gloednieuwe playlist kun je dit gevoel ook een beetje mee naar huis nemen! Heerlijk voor een rustige start van je dag, terwijl je geniet van je brood, taartje en/of koffie van Vlaamsch Broodhuys. De lijst wordt maandelijks aangevuld met de favorieten van Dimitri. Ga jij ons volgen?

Haal alles in huis voor een heerlijk lang Pinksterweekend!

28-05-2021

Kom langs in één van onze Baker's Cafés om al je lekkers in huis te halen. Brood voor bij het ontbijt, lunch of borrel. Vergeet ook niet iets voor bij de koffie of dessert! Liever er op uit? Kom langs voor een high tea bij ons op het terras!

Het is bijna moederdag!

04-05-2021

Zondag 9 mei is het Moederdag. Een speciale dag om jouw lieve moeder eens extra in het zonnetje te zetten! Onze tip? Verwen haar met een ambachtelijke aardbeientaart gebakken in de vorm van een groot hart, gemaakt met Lambada aardbeien van de koude grond en romige crème patissier.

Onze terrassen gaan weer open!

26-04-2021

Yes, we mogen weer! Vanaf 28 april zijn de terrassen van onze Baker's Cafés weer geopend om jou te ontvangen. Wij staan te springen om jullie weer de lekkerste gerechten te mogen serveren (buiten) op onze terrassen tussen 12:00 en 17:00. Tot gauw!

Thuis royaal genieten!

12-04-2021

Ook dit jaar kleurt de heerlijke tompouce van het Vlaamsch Broodhuys rond Koningsdag weer oranje bij al onze Baker’s Cafés en in verschillende shop-in-shops! De tompoucen zijn verkrijgbaar tussen 23 en 27 april. Deze moet je echt geproefd hebben! Zien we je snel?

Easter is coming !!

23-03-2021

Zo hebben we onder andere ons heerlijke paasbrood. Een honderd procent pure amandelspijs, pistachenootjes, zachte sinaasappelstukjes, sultana rozijnen en een krokante amandelkorst… Kom langs om het lekkerste Paasbrood te proeven en neem er alvast eentje mee!⁠

Image
Vlaamsch broodhuys instagram
Tag ons
in je fotos
Blijf altijd op de hoogte, volg ons op instagram
@vlaamschbroodhuys

Kom bij ons lunchen of haal iets voor onderweg
Image
Geniet thuis van onze producten
Image

Wil jij werken met de
mooiste producten?

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde bakkers, patissier, baker’s cafes medewerkers en meer om ons bedrijf te laten groeien en onze ambachtelijke cultuur te verspreiden naar nieuwe steden en landen.
Vlaamsch broodhuys Werken bij