Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

TIP: Zomerse kaasfondue

 
29 mei 2017

Goodfoodlove komt met een goede tip voor een lekker bijgerecht. Een zomerse kaasfondue in een Vlaamsch Broodhuys brood met geitencamambert en abrikozencompote! Het is niet alleen heerlijk om op te eten, het ziet er ook nog eens fantastisch uit. Door de zelfgemaakte abrikozencompote krijgt de kaasfondue een lekker fris en zomers tintje. 

Wil je weten hoe je deze lekkere zomerse eye-catcher zelf maakt? Klik dan hier! 

 
12 december 2017
Wij feliciteren Inter Scaldes met derde Michelinster

Wij feliciteren onze collega Niels Brevet en zijn ouders, Jannis en Claudia van restaurant Inter Scaldes, met hun derde behaalde Michelinster!

Lees verder >
 
12 december 2017
Trots op onze winnende klanten!

Vlaamsch Broodhuys feliciteert graag alle winnende restaurants met hun behaalde Michelinster. Uitzonderlijk trots zijn wij op onze klanten Vista, Air Republic, The Duchess en Inter Scaldes.

Lees verder >
 
9 december 2017
Vier Kerst bij Vlaamsch Broodhuys

Al onze Baker’s Cafés zijn tweede kerstdag geopend! Kom langs voor ons verse brood, of geniet van een heerlijk uitgebreid ontbijt / brunch of high tea! 

Lees verder >