Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Per 16 oktober sluit Baker’s Café Nijmegen

 
9 oktober 2017

Vanaf maandag 16 oktober sluit ons Baker’s Café Nijmegen (Van Broeckhuysenstraat). Helaas konden we met dit filiaal geen stap verder komen in onze missie, om iedereen, elke dag, overal, echt te laten genieten van het lekkerste en gezondste brood. Daarom de keus om dit filiaal te sluiten.

Toch van onze heerlijke producten blijven genieten?
Onze Baker’s Cafés in Utrecht (Nachtegaalstraat 54 & Twijnstraat 34) of ’s-Hertogenbosch (Vughterstraat 76) zijn voor onze klanten in Nijmegen de dichtstbijzijnde alternatieven. Hier bent u zeven dagen per week van harte welkom.

Ook kunt u onze populairste broden online bestellen via onze webwinkel.

Hartelijk dank
Tot slot willen wij iedereen die wij hier toch hebben kunnen laten genieten van onze producten hartelijk danken hiervoor!


Met vriendelijke groet,
Vlaamsch Broodhuys

 
20 oktober 2017
Suikerbrood voor bijzondere tentoonstelling ‘Sticky Business'

Speciaal voor suikerzoete expositie ‘Sticky Business', welke nog t/m 18 februari 2018 te bewonderen is in het Stedelijk Museum Schiedam, leverde Vlaamsch Broodhuys haar suikerbrood.

Lees verder >
 
13 oktober 2017
Betrokkenheid tijdens Breast Care Benefietdiner

Op 9 oktober was er een Benefietdiner ter ere van de Breast Care Foundation. Wij verzorgden op deze avond het brood en toonden op deze wijze graag onze betrokkenheid.

Lees verder >
 
11 oktober 2017
Uitslagen test zoutgehalte in ons brood

De Consumentenbond houdt het zoutgehalte in brood in het vizier. Wij brengen u graag op de hoogte van uitslagen van een recente test op ons brood.

Lees verder >