Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Nog maar één nachtje slapen...

 
10 oktober 2017

Morgen opent Vlaamsch Broodhuys de deuren van haar nieuwste Baker’s Café aan de Amstelveenseweg. Kom je een kijkje nemen?

Trots op deze eye catcher
We zijn trots op deze eye catcher en 7e aanwinst in Amsterdam! Het prachtige hoekpand is gelegen aan de Amstelveenseweg, grofweg 100 meter bij het alom bekende Vondelpark vandaan. Vandaag worden de laatste puntjes op de 'i' gezet in het pand voor een mooi nieuw begin van een Vlaamsch Broodhuys in Amsterdam.

Kom je een kijkje nemen?
Wil jij deze feestelijke gebeurtenis met ons meevieren? Kom dan morgen, woensdag 11 oktober naar ons Baker’s Café aan de Amstelveenseweg 176-178 in Amsterdam!

 

 

 

 
12 december 2017
Wij feliciteren Inter Scaldes met derde Michelinster

Wij feliciteren onze collega Niels Brevet en zijn ouders, Jannis en Claudia van restaurant Inter Scaldes, met hun derde behaalde Michelinster!

Lees verder >
 
12 december 2017
Trots op onze winnende klanten!

Vlaamsch Broodhuys feliciteert graag alle winnende restaurants met hun behaalde Michelinster. Uitzonderlijk trots zijn wij op onze klanten Vista, Air Republic, The Duchess en Inter Scaldes.

Lees verder >
 
9 december 2017
Vier Kerst bij Vlaamsch Broodhuys

Al onze Baker’s Cafés zijn tweede kerstdag geopend! Kom langs voor ons verse brood, of geniet van een heerlijk uitgebreid ontbijt / brunch of high tea! 

Lees verder >