Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Nog maar één nachtje slapen...

 
10 oktober 2017

Morgen opent Vlaamsch Broodhuys de deuren van haar nieuwste Baker’s Café aan de Amstelveenseweg. Kom je een kijkje nemen?

Trots op deze eye catcher
We zijn trots op deze eye catcher en 7e aanwinst in Amsterdam! Het prachtige hoekpand is gelegen aan de Amstelveenseweg, grofweg 100 meter bij het alom bekende Vondelpark vandaan. Vandaag worden de laatste puntjes op de 'i' gezet in het pand voor een mooi nieuw begin van een Vlaamsch Broodhuys in Amsterdam.

Kom je een kijkje nemen?
Wil jij deze feestelijke gebeurtenis met ons meevieren? Kom dan morgen, woensdag 11 oktober naar ons Baker’s Café aan de Amstelveenseweg 176-178 in Amsterdam!

 

 

 

 
20 oktober 2017
Suikerbrood voor bijzondere tentoonstelling ‘Sticky Business'

Speciaal voor suikerzoete expositie ‘Sticky Business', welke nog t/m 18 februari 2018 te bewonderen is in het Stedelijk Museum Schiedam, leverde Vlaamsch Broodhuys haar suikerbrood.

Lees verder >
 
13 oktober 2017
Betrokkenheid tijdens Breast Care Benefietdiner

Op 9 oktober was er een Benefietdiner ter ere van de Breast Care Foundation. Wij verzorgden op deze avond het brood en toonden op deze wijze graag onze betrokkenheid.

Lees verder >
 
11 oktober 2017
Uitslagen test zoutgehalte in ons brood

De Consumentenbond houdt het zoutgehalte in brood in het vizier. Wij brengen u graag op de hoogte van uitslagen van een recente test op ons brood.

Lees verder >