Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Kom genieten van onze High-Tea!

 
2 juli 2017

Elke middag kan er in onze Baker’s Cafés gekozen worden voor een High Tea of Afternoon Tea. Heb je trek in feestelijke zoetigheden? Bij de Afternoon Tea serveren we een vrolijke selectie van onze taartjes, muffins, brownies en gebak om met elkaar te delen.

Kies je voor de High Tea, dan serveren wij een uitgebreide keuze aan zowel zoete als hartige gerechten. Diverse soorten zuurdesembrood, met een combinatie van verschillende soorten hartig beleg, een huisgemaakte seizoenssoep en tot slot een selectie van de lekkerste zoetigheden uit ons assortiment.

Beide opties zijn natuurlijk inclusief een keuze uit de beste theesoorten van Betjeman en Barton; een traditioneel theemerk uit Parijs dat altijd op zoek is naar bijzondere, klassieke smaaksensaties, net als wij. Zowel de High Tea als de Afternoon Tea zijn al te reserveren vanaf twee personen, maar hoe meer hoe gezelliger. Geef bij de reservering aan om hoeveel personen het gaat en wij verzorgen de rest. Reserveren kan via deze pagina.

Profiteer nu van onze actie tijdens geheel juli & augustus: BIJ ELKE RESERVERING ONTVANG JE EEN LEUKE VERRASSING!

 
20 november 2017
Delicious. kaas-, wijn- & broodproeverij

Maak op donderdag 23 november kennis met de bijzondere smaken, verhalen en combinaties van Kroatische wijn, verschillende soorten kaas en versgebakken brood!

Lees verder >
 
14 november 2017
Al je lekkernijen voor Sinterklaas in huis?

Vlaamsch Broodhuys heeft ook dit jaar weer een heerlijk Sint-assortiment.

Lees verder >
 
9 november 2017
HTSPT Rotterdam op bezoek bij Vlaamsch Broodhuys

Ons Baker's Café aan de Meent in Rotterdam kreeg pas enthousiaste 'spotters' van de website HTSPT Rotterdam op bezoek. Benieuwd naar wat zij van ons en onze High Tea vonden?

Lees verder >