Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Kom genieten van onze High-Tea!

 
2 juli 2017

Elke middag kan er in onze Baker’s Cafés gekozen worden voor een High Tea of Afternoon Tea. Heb je trek in feestelijke zoetigheden? Bij de Afternoon Tea serveren we een vrolijke selectie van onze taartjes, muffins, brownies en gebak om met elkaar te delen.

Kies je voor de High Tea, dan serveren wij een uitgebreide keuze aan zowel zoete als hartige gerechten. Diverse soorten zuurdesembrood, met een combinatie van verschillende soorten hartig beleg, een huisgemaakte seizoenssoep en tot slot een selectie van de lekkerste zoetigheden uit ons assortiment.

Beide opties zijn natuurlijk inclusief een keuze uit de beste theesoorten van Betjeman en Barton; een traditioneel theemerk uit Parijs dat altijd op zoek is naar bijzondere, klassieke smaaksensaties, net als wij. Zowel de High Tea als de Afternoon Tea zijn al te reserveren vanaf twee personen, maar hoe meer hoe gezelliger. Geef bij de reservering aan om hoeveel personen het gaat en wij verzorgen de rest. Reserveren kan via deze pagina.

Profiteer nu van onze actie tijdens geheel juli & augustus: BIJ ELKE RESERVERING ONTVANG JE EEN LEUKE VERRASSING!

 
12 juli 2017
Nieuwe Shop in Shop: Frank's Restaurant!

Frank's Smoke House is sinds 13 juli uitgebreid met Frank's Restaurant: een winkel met restaurant, foodbar en café. 

Lees verder >
 
2 juli 2017
Kom genieten van onze High-Tea!

Elke middag kan er in onze Baker’s Cafés gekozen worden voor een High Tea of Afternoon Tea.

Lees verder >
 
23 juni 2017
Gegarandeerd goed lunchen

Online foodmagazine FavorFlav noemt Vlaamsch Broodhuys in een rijtje van fijne lunchtenten waar je in Rotterdam gegarandeerd goed luncht! En daar zijn we natuurlijk trots op.

Lees verder >