Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Succesvolle Black Friday tosti & hotdog avond!

 
28 november 2017

In het kader van Black Friday, stond Dimitri Roels van Vlaamsch Broodhuys afgelopen vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur achter het grill ijzer en maakte hij de lekkerste tosti’s en hot-dogs klaar voor alle aanwezigen. Ook werd er volop genoten van ons eigen Vlaamsch Blond, ambachtelijk gebrouwen bier van ons Campremy tarwe. De smaak van ons brood is te herkennen in dit blond bier.

Dimitri's hotdog & tosti avond werd tijdens ‘Binnen Black Binnenweg’ goed bezocht en zal ook in de toekomst te beleven zijn in andere Baker’s Cafés.

Wil je nu zelf alvast ervaren hoe deze populaire hartige lekkernijen bij ons smaken? Kom dan snel proeven in een van onze Baker’s Cafés.

 
12 december 2017
Wij feliciteren Inter Scaldes met derde Michelinster

Wij feliciteren onze collega Niels Brevet en zijn ouders, Jannis en Claudia van restaurant Inter Scaldes, met hun derde behaalde Michelinster!

Lees verder >
 
12 december 2017
Trots op onze winnende klanten!

Vlaamsch Broodhuys feliciteert graag alle winnende restaurants met hun behaalde Michelinster. Uitzonderlijk trots zijn wij op onze klanten Vista, Air Republic, The Duchess en Inter Scaldes.

Lees verder >
 
9 december 2017
Vier Kerst bij Vlaamsch Broodhuys

Al onze Baker’s Cafés zijn tweede kerstdag geopend! Kom langs voor ons verse brood, of geniet van een heerlijk uitgebreid ontbijt / brunch of high tea! 

Lees verder >