Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Binnenkijken bij Vlaamsch Broodhuys

 
25 november 2017

Pas heeft Vlaamsch Broodhuys het vrolijke gezelschap van MiesMedia op bezoek gehad voor een rondleiding door onze bakkerij. Het resultaat is een mooie blogpost op de populaire blog Studentenvoer.com

Binnenkijken bij Vlaamsch Broodhuys
Ben je benieuwd naar wat deze bloggers & foodies uit Rotterdam precies van ons vinden? Lees dan hun verslag op deze pagina.

Over Studentenvoer
Studentenvoer; een blog waar je als student terecht kan voor gezonde recepten, informatie over de nieuwste hotspots op het gebied van lunchrooms en restaurants. In maart 2014 is de vrouw achter deze blog, Michelle van Woensel, begonnen met de Facebookpagina Studentenvoer en al gauw kreeg deze al duizenden volgers.

 
12 december 2017
Wij feliciteren Inter Scaldes met derde Michelinster

Wij feliciteren onze collega Niels Brevet en zijn ouders, Jannis en Claudia van restaurant Inter Scaldes, met hun derde behaalde Michelinster!

Lees verder >
 
12 december 2017
Trots op onze winnende klanten!

Vlaamsch Broodhuys feliciteert graag alle winnende restaurants met hun behaalde Michelinster. Uitzonderlijk trots zijn wij op onze klanten Vista, Air Republic, The Duchess en Inter Scaldes.

Lees verder >
 
9 december 2017
Vier Kerst bij Vlaamsch Broodhuys

Al onze Baker’s Cafés zijn tweede kerstdag geopend! Kom langs voor ons verse brood, of geniet van een heerlijk uitgebreid ontbijt / brunch of high tea! 

Lees verder >