Vlaamsch Broodhuys - mobile logo brown

Taart en dessert

< > Foto 1 / 1

Bij Vlaamsch Broodhuys maken we alle patisserie in eigen huis. Voor onze taarten gebruiken we Hollandse roomboter en fair trade moscavado suiker; een 100% natuurlijke, ongeraffineerde suiker dat dankzij de minimale bewerking van het suikerriet veel mineralen en sporenelementen bevat. Elke dag arriveren onze taarten, gebakjes en desserts vers in de winkels om speciale momenten een extra feestelijk te maken. En hieperdepiep, lang leve onze gebaksdozen, want zo kunnen deze vrolijke zoetigheden ook veilig mee naar huis genomen worden. Reden voor een feestje, toch?

Boter, suiker en eieren zijn de basis voor bijna alle gebak, maar dienen vaak slechts als drager voor de échte smaakmakers. Daarom selecteren wij voor onze taarten en desserts alleen het lekkerste, zoals Californische amandelen, Franse Périgard walnoten, Griekse krenten, Belgische Callebaut chocolade, en Hollanse aardbeien. De lekkerste ingrediënten, simpele Franse en Vlaamsche recepturen, en niet al te veel gepriegel. Zo kan je bijvoorbeeld in een notentaartje ook echt de volle, aardse smaak van de nootjes proeven. En als je vandaag niet jarig bent, maar toch zin hebt in taart, dan zullen we dat niet doorvertellen.

 

Assortiment

Tarte tatin
Citroen-crèmetaartje
Chocoladetaartje
Mangotaartje
Vijgentaartje
Pruimentaartje
Rabarber-frambozentaartje
Abrikozentaartje
Frambozentaartje
Perentaartje
Notentaartje
Rood fruit

Alle taartjes zijn beschikbaar in twee formaten: 9 cm en 18 cm
Appelpunt
Tompouce
Kaneel-caramelbroodje
Gevulde koek

Muffin vanille
Muffin chocolade
Muffin appel-kaneel
Brownie

Kijk ook in onze patisseriecounter voor meer onweerstaanbaar lekkers.

SEIZOENDESSERT


Jonagold appel crumble taartje
met amandelspijs

SEIZOENMUFFIN


ZACHTE MUFFIN
met speculaaskruiden, caramel, cranberries en amandel

NOG MEER Genieten in de winkel